Ansamblul residential Green City invita toti bucurestenii interesati sa participe alaturi de copiii lor la atelierul de pictura MICUL PICASSO, care se redeschide odata cu inceperea anului scolar. COncursul care se va desfasura in cadrul atelierului are un premiu extrem de atragator: fiecare copil a a carui lucrare va fi premiata va primi pe langa diploma si un voucher care asigura un discount de 10% la achizitia unei locuinte in Green City.
Ansamblul rezidențial Green City a deschis atelierul de pictura MICUL PICASSO, aflat sub supravegherea si indrumarea doamnei profesor Veronica Emanoil , atelier care va organiza mai multe concursuri si expozitii, sub genericul „Icoana din sufletul copilului”.
Premiul oferit lucrarilor castigatoare consta, alaturi de diploma ,si intr-o reducere de 10% la achizitionarea unei locuinte in Green City. „ Ne-am gandit sa facem o bucurie si parintilor si oferim ca premiu pentru copii cu lucrarile cele mai bune, un voucher care va oferi un discount de 10% in cazul achizitiei unei locuinte in green City”, spune Alexandru Petrescu, director de vanzari al proiectului.
Green City este amplasat in zona metropolitana de sud a Bucurestiului si ofera facilitati, precum: un supermarket Red Market (marca de discount a lantului Mega Image) – functional din 11 decembrie 2009 chiar in incinta ansambului, o gradinita de stat – inaugurata in 15 aprilie 2010, un cabinet medical, deschis in 22 februarie 2010, un restaurant – functional din anul 2008, o farmacie, un magazin legume si fructe, o florarie, un loc de joaca pentru copii, parcari.
Locatarii Green City, dar si oaspetii ansamblului isi pot petrece timpul liber facand plimbari cu bicicleta prin ansamblu, mergand pe role sau skateboard, jucand volei sau badminton. Copiii se pot bucura din plin de locul de joaca special amenajat langa Restaurantul Felice
„Deja am finalizat constructia salii de fitness, a salonului de frumusete, si a centrului de inchirieri casete si a celui de ziare, a caror inaugurare va avea loc in curand. Practic, faza a doua a proiectului este definitivata, iar cele peste 300 de familii care s-au mutat se pot bucura de toate facilitatile”, completeaza Alexandru Petrescu.
Ansamblul rezidential se construieste in cadrul unui fost domeniu regal si se intinde pe o suprafata de 100 de hectare, dintre care suprafata verde si parcurile reprezinta 24 de hectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here