PUFLENE RESORT FELICITAT PENTRU SPRIJINUL ACORDAT PROMOVARII DELTEI DUNARII

 

Pentru rolul sau deosebit in promovarea Deltei Dunarii, ca un centru de relaxare si descoperire a intregii regiuni a Dobrogei, dl Mihai si PUFLENE RESORT au fost declarati PARTENERI DIPLOMATICI OFICIALI ai Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica (IRICE).

In cadrul unei ceremonii simple, dar plina de semnificatie, Prof. Dr. Anton Caragea, Presedintele IRICE a apreciat rolul extraordinar al PUFLENE RESORT in dezvoltarea turismului in Delta Dunarii.

Daca am putut face din anul 2017 un an al descoperirii Deltei si am putut sensibiliza turistii romani sa vina sa redescopere aceasta comora, totul se datoreaza dl. Mihai Puflene si eforturilor sale care au adus turisti si dezvoltare pentru intreaga zona.

In plus Complexul PUFLENE RESORT a impus un etalon de eleganta si lux in Delta, ducand la cresterea nivelului ospitalitatii in intreaga zona, iar in planul diplomatiei publice, multumita PUFLENE RESORT, am putut aduce diplomatii in Delta in 2016, 2017 si in 2019 prezentandu-le frumusetile Deltei, dar si ale Dobrogei.

 

Multumim echipei dedicate de la PUFLENE RESORT pentru o desavarsita pe care o recomandam tuturor celor ce vor sa ajunga in Delta iar dl. Mihai Puflene, omul care iubeste Delta si vrea ca fiecare roman sa ajunga sa o cunoasca nu putem decat sa ii uram: Mult success in continuare si suntem alaturi de dvs! a concluzionat Prof. Dr. Anton Caragea, Presedintele IRICE.

Totodata cu aceasta ocazie a fost prezentat publicului si ghidul 10 SECRETE ALE PUFLENE RESORT, articol ce enumera punctele forte ale resortului ca un centru de descoperire a zonei Deltei Dunarii: locatia in inima Deltei, facilitatile pentru cazare si transport, pachetele special creionate pentru a va permite descoperirea Deltei, oferta de confort si lux in inima naturii, spatiile vaste dedicate copiilor si activitatilor in aer liber, oferta culinara speciala, posibilitatea de a te bucura de pescuit sportive in incinta resortului si experienta de a gazdui de peste trei ani in continuu diplomatii acreditati in Romania in cadrul programului DESCOPERA ROMANIA.

Si sa va mai spun un secret dl. Mihai Puflene a fost ales timp de trei ani la rand sa fie gazda diplomatilor si sa le arate ambasadorilor minunile Deltei, atat de multe stie despre zona si atat de bine poate sa isi primeasca oaspetii.

Toate acestea au facut din numirea PUFENE RESORT drept PARTENER DIPLOMATIC doar o recunoastere a calitatii deosebite a serviciilor unui resort de lux si o marca de incredere si un indemn pentru toti romanii de a se bucura la randul lor de ceea ce vizitatorii straini apreciaza a fi o adevarata minune a naturii si ospitalitatii: complexul PUFLENE RESORT.

 Mihai Puflene le prezinta  ambasadorilor frumusetile Deltei Dunarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here