SUPRASOLICITARE

Încercaţi să vă odihniţi ceva mai mult. Culcaţi-vă mai devreme seara şi respectaţi un regim sănătos de viaţă. Această zi v-ar putea provoca o suprasolicitare a organismului.

RESPECTATI FISA POSTULUI

Lucrurile nu depind prea mult de dvs., aşa că e de preferat să vă îndepliniţi cu atenţie atribuţiile. Fiţi pregătit pentru inspecţie. S-ar putea ca iubitei să i se pară că sunteţi prea autoritar.

ATENTAT LA CONFORTUL DUMNEAVOASTRA

Vă place confortul căminului, dar cei din familie sunt prea zgomotoşi. Şi nu pentru că ar fi prea activi şi ar face totul singuri, ci fiindcă vă solicită sfatul sau ajutorul aproape în fiecare clipă.

EXTREM DE RIGID

Deveniţi rigid în conversaţii mai ales dacă este vorba despre bani sau despre strategii de rezolvare a problemelor de serviciu. Încercaţi să fiţi mai cu umor. Veşti numeroase. Abia aveţi timp să ţineţi pasul cu evenimentele.

E NEVOIE DE RABDARE!

Va trebui să vă înarmaţi cu răbdare şi diplomaţie şi să zâmbiţi mai mult. Întâmplările neprevăzute vă pot aduce unele bucurii legate de un drum lung.

PRELUATI INITIATIVA!

Cei din jur sunt debusolaţi: ar trebui să acţioneze, dar nu sunt siguri să vor avea suficientă energie. În acest caz, dvs. trebuie să preluaţi rolul principal.

DRAGOSTEA E O LOTERIE!

Nu vă simţiţi bine în compania prietenilor şi nici în dragoste nu sunteţi prea fericit. Intervin schimbări care vă solicită emoţional. Nu mizaţi pe noroc în dragoste!

POSIBILE PIERDERI

Nu luaţi în seamă ceea ce spun alţii pe seama dvs. Lăsaţi ca minciunile pe care le spun să fie povara propriei lor conştiinţe. Atenţie: nu umblaţi cu sume mari – sunt posibile unele pierderi.

AVETI NEVOIE DE INTELEGERE

Sunteţi siguri că nu greşiţi în deciziile zilei. În familie, dezacordurile cu copii sau părinţi trec pe plan secundar. Sănătatea este la o cotă pozitivă. Tracasări trecătoare. Este cazul, spuneţi dvs. să fiţi înţeleşi de şefi şi rudele dvs.

VORBA DULCE MULT ADUCE!

Faptul că ştiţi să spuneţi o vorbă bună la momentul potrivit vă va ajuta mult în rezolvarea unor probleme de serviciu. Acordaţi mai multă atenţie copiilor dvs.

NU VA BAZATI PE PRIETENI!

Este o zi când nu e cazul ca, în aspectele materiale ale vieţii, să vă bazaţi pe prieteni, în special atunci când aceştia ocupă o treaptă mai înaltă pe scara socială.

INGLODAT IN SARCINI!

Aveţi atâta treabă, iar cei din jur parcă s-au vorbit să vă mai dea câte ceva de făcut. E bine să acceptaţi totul, nu vă grăbiţi să vă revoltaţi. O parte din sarcini vor dispărea de la sine.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

LA PUPITRUL DE COMANDA!

Vi s-a dat mana libera si aveti sansa sa actionati cum va taie capul fara ca nimeni sa poata sufla o vorba! Desigur, veti stii sa va faceti parte dreapta sinu veti avea ce regreta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here