VA RISIPITI ENERGIA

Deşi aveţi mai multe lucruri de terminat, parcă v-ar tenta ceva nou. După-amiază vă faceţi nişte cunoştinţe întâmplătoare cu care veţi petrece câteva ore foarte plăcute.. Studiaţi cu atenţie ofertele; experienţa altora este profitabilă.

ATENTIE LA FAMILIE!

Astăzi sunteţi deosebit de sensibil la problemele legate de casă de familie. Din păcate, unele neglijenţe verbale tind să vă strice relaţiile cu membrii mai tineri ai familiei.Foarte importante sunt pentru dvs. mesajele. În funcţie de noutăţile primite veţi fi puşi în gardă, veţi şti să acţionaţi

PRIETEN INFLUENT!

Astazi treceti printr-o pasa mai proasta.E posibil sa aveti unele dificultati financiare sau proble legate de rezolvarea unor sarcini de serviciu,Dar cand veti crede ca nu puteti iesi din impas, un prieten cu relatii va salveaza!

EVITATI EXCESELE DE ORICE FEL!

Tendinţa spre excese este foarte accentuată. Sunteţi atât de ambiţioşi, încât consideraţi că totul trebuie rezolvat în grabă – adică repede şi bine, dar exagerati in tot ce faceti si asta va poate epuiza,Energia dummneavoastra nu este inepuizabila!

EXTREM DE CONCENTRAT

Ocupaţi-vă de acţiuni curente care nu necesită prea mare concentrare. Preocupările extra-profesionale vă vor face să vă simţiţi mult mai bine.Dacă doriţi să vă impuneţi punctul de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi luaţi-o pe ocolite.

PROPUNERI DE NEREFUZAT!

Vi se fac oferte interesante. Nu vă grăbiţi, aveţi timp să vă gândiţi singur sau împreună cu un prieten de încredere. O discuţie despre o călătorie vă va aduce perspective minunate.Bucuria vă va face să uitaţi de toate neplăcerile.

 

ABORDARI

Nu este momentul să iniţieze vreuna dintre activităţile pe care le-aţi planificat. Ocupaţi-vă mai bine de chestiunile de rutină, care nu implică riscuri.Ziua va fi calmă, iar atmosfera din familie plăcută.

RETURNARE TERGIVERSATA

Sunteţi cam nemulţumit şi iritat fără vreun motiv anume. Deşi nu simţiţi oboseala, aceasta îşi spune cuvântul. Odihniţi-vă şi veţi vedea că aveţi cu adevărat motive să fiţi vesel şi optimist.Cineva că tot plimbă cu vorba în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să v-o restituie.

PROBLEME GOSPODARESTI

Aveţi de rezolvat o problemă gospodărească şi aveţi nevoie de părerea rudelor. O problemă de sănătate îşi va găsi azi rezolvarea. Aţi putea avea succes într-un grup larg de persoane.Din cauza faptului că sunteţi prea înţelegător cu ceilalţi, s-ar putea să fiţi puşi într-o situaţie neplăcută.

O VESTE BULVERSANTA

Prietenul vă dă o veste care vă bucură, dar vă şi bulversează. Încercaţi să vă faceţi ordine în sentimente. De-abia după aceea vă puteţi ocupa şi de altceva.. Dorinţa dvs. de a vă implica în problemele unor cunoscuţi nu este bine venită.

TIMIDITATE EXCESIVA

O timiditate inexplicabilă face ca astăzi să nu vă puteţi apăra punctul de vedere. Şi în cuplu sunteţi mai mult în defensivă şi vă complăceţi în situaţii inacceptabile. Necesitatea dialogului cu partenerul de viaţă se impune astăzi în mod stringent.

ADMONESTAT DE SEFI

În cursul dimineţii veţi avea de rezolvat o serie de probleme care vă vor da mult de lucru. Şeful vă va face observaţie că nu sunteţi prea eficient în chestiunile profesionale.Evitaţi să luaţi decizii în chestiuni importante, căci sunteţi neatent şi riscaţi să greşiţi.

ZODIE FAVORIZATA-VARSATOR

MULTE SATISFACTII!

O zi bună, înciuda faptului că vă veţi simţi cam obosit. Veţi fi într-o companie plăcută şi veţi reuşi să vă impresionaţi prietenii cu calităţile de care daţi dovadă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here