Z

CALATORIE AMANATA

Consultaţi-vă cu partenerul. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu v-aţi ales bine momentul pentru o călătorie. După o discuţie aprinsă, s-ar putea să amânaţi călătoria si ulterior sa va dati seama ca ati procedat corect!

POSIBIL CASTIG MATERIAL!

Astrele va rezerva surprize frumoase! Astazi e posibil sa castigati mai mult decat va asteptati! Lucrul asta face ca ziua sa vi se para chiar foarte frumoasa.Mai ramane sa stiti cum sa cheltuiti banii primiti!

)

CONTRAZIS CU OBRAZNICIE!

 

O discuţie în contradictoriu ar putea să vă pună pe gânduri şi să vă determine să vă întrebaţi dacă nu cumva atitudinea dvs. este incorectă.Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici propriile probleme.

 

EVITATI RISIPA!

Limitaţi cheltuielile la minimum. Astăzi vă veţi dedica exclusiv lucrurilor plăcute. Plecarea într-o călătorie neaşteptată vă poate conferi şi mai mult optimism. Fantezia dvs. nu cunoaşte limite.

ALERGATURA MULTA

Aveţi de alergat pentru obţinerea unor confirmări sau a unor aprobări şi veţi fi mai mult pe drumuri decât pe acasă. Nu vă merge prea bine dar treceţi peste piedici.O persoană nepoliticoasă vă poate face să ripostaţi, puţin cam violent pentru caracterul dvs. Pe plan financiar veţi avea destul de mulţi bani.

EXTREM DE ACTIV

Deşi persistă unele neclarităţi în privinţa mesajelor recepţionate de la partener sau pe plan afectiv, priviţi problemele cu seriozitate şi aveţi spirit întreprinzător.Vă veţi bucura împreună de munca în echipă. Treburi abandonate, cu ceva timp în urmă, pot fi reluat în mare viteză. Echilibrul financiar se menţine.

STATI PESTE PROGRAM

Credeţi că timpul zboară prea repede! Pentru dvs. fiecare minut este foarte valorosFaceţi o greşeală la serviciu şi staţi peste program, ca să o îndreptaţi. Nu luaţi decizii în grabă şi nu vă ambiţionaţi să faceţi totul de unul singur.

ECHILIBRU AFECTIV!

Astăzi nu vă permiteţi să zburdaţi în voie, planurile administrative trebuie împlinite la timp. Dar legea compensaţiei vă rezervă şi surprize plăcute. Din punct de vedere afectiv, reuşiţi să vă mai echilibraţi, dar nu este cazul să vă apucaţi de chestiuni mai dificile.

VESEL SI DETASAT!

După amiază primiţi o veste legată de o sumă de bani. Nu faceţi planuri! Sunteţi foarte bine dispus şi optimist, deşi în jurul dvs. nu este o atmosferă veselă. Vă sfătuim să nu vă detaşaţi prea mult de problemele colegilor.

DEFICITAR LA CAPITOLUL COMUNICARE

Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii deoarece este posibil să vă aflaţi într-o stare de confuzie şi să nu fiţi dispus să comunicaţi cu cei din jur. O întâlnire cu rudele se poate solda cu unele neînţelegeri. Ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, dar, totuşi, nu forţaţi nota.

 

UNANIM APRECIAT!

Vi se pare normal să-i impresionaţi pe cei din jur prin farmec şi bunăvoinţă, urmărind în paralel interesele personale şi găsind noi oportunităţi de realizare.Spre sfârşitul zilei veţi fi mai relaxat şi veţi privi totul cu alţi ochi.

POSIBILE CERTURI CU SUPERIORII!

Sunt posibile neînţelegeri cu şefii, care nu se vor arăta prea înţelegători în ceea ce vă priveşte. Nu doriţi să ştie şi alţii cu ce probleme vă confundaţi. Consideraţi că mândria este firească în astfel de situaţii. Important e să rezolvaţi la timp complicaţiile.Mergeţi pe drumul ales!

ZODIE FAVORIZATA-PESTI

SANSE DE CASTIG!

Azi aveţi noroc la bani. Puteţi să vă încercaţi norocul la loto, pariuri sportive, orice altceva, sansa e sde partea dumneavoastra.Aveti ocazia sa va restabiliti financiar si chiar sa va faceti mici rezerve!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here