VA SUPRA-APRECIATI

Munciţi mult, vă dovediţi capabil să fiţi liderul grupului cu care munciţi, dar când este vorba să vă evaluaţi singur rezultatele, ca întotdeauna exageraţi. Deşi vă temeţi de unele veşti oficiale, persoane de încredere vă propun să vă implicaţi în noi iniţiative. Studiaţi cu atenţie ofertele; experienţa altora este profitabilă.

NEVOIE DE SCHIMBARE!

 

Sunteţi hotărât să schimbaţi ceva în viaţa dvs. Poate veţi face ceva în legătură cu aspectul fizic. Resimţiţi o stare de oboseală accentuată. nu vă surmenaţi atât de mult.Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi în special partenerului.

 

STITI SA RASPUNDETI LA PROVOCARI!

Foarte importante sunt pentru dvs. mesajele. În funcţie de noutăţile primite veţi fi puşi în gardă, veţi şti să acţionaţi. Zi favorabilă pentru celibatari,dar asta nu inseamna ca cei aflati intr-o relatie nu se pot bucura de realizari frumoase!

VA LIPSESTE RABDAREA!

Sunteţi vioi şi plini de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante. Tendinţa spre excese este foarte accentuată. Sunteţi atât de ambiţioşi, încât consideraţi că totul trebuie rezolvat în grabă – adică repede şi bine.

SANSE MARI IN AMOR!

Relaţiile legate de serviciu se vor intensifica în următorul interval de timp. În dragoste, cei singuri au un motiv în plus de bucurie, pentru că se pare că îşi vor găsi jumătatea.In orice caz, ocaziile nu vor lipsi!

COMUNICARE DIFICILA

Aţi intrat într-o pasă de singurătate. Mai greu este pentru cei care se străduiesc să comunice cu dvs. şi întâmpină rezistenţă. Doar şefilor să nu le cereţi asta, căci riscaţi să aveţi neplăceri. Astăzi ar fi bine să aveţi grijă unde vă plasaţi banii în cazul în care decideţi să-i investiţi undeva. Şi la serviciu se pare că veţi ieşi în pierdere, dacă nu sunteţi atent la ceea ce vorbiţi.

 

MICI CHELTUIELI, MARI BUCURII!

Nu este exclus ca si dumneavoastra să cheltuiţi o sumă de bani pentru a face o surpriză plăcută copiilor. Bucuria acestora vă va face să uitaţi de toate neplăcerile. Ziua va fi calmă, iar atmosfera din familie plăcută. Veţi primi ajutor pentru a finaliza mai repede chestiunile gospodăreşti, astfel încât vă va mai rămâne timp şi pentru odihnă.

MUNCA IN EXCES!

Apar evenimente importante care au darul de a vă îmblânzi reacţiile în mod miraculos. Stabiliţi nişte graniţe clare prin care le impuneţi colaboratorilor un anumit program riguros. Ritm de muncă sufocant. În orice context însă, este lăudabil că nu depăşiţi graniţa realismului. Cu voinţă, vă asumaţi şi responsabilităţile de ultimă oră.

STOPATI NISTE CONFLICTE!

Simţiţi că aveţi nevoie de mai multă armonie în jurul dvs., dar pentru acest lucru trebuie să vă sacrificaţi mai mult. Gusturile vă sunt îndreptate către frumos. Din cauza faptului că sunteţi prea înţelegător cu ceilalţi, s-ar putea să fiţi puşi într-o situaţie neplăcută. Veţi reuşi însă, ca datorită maturităţii să puneţi capăt conflictelor.

PROPUNERE DE PARTENERIAT

Sunteţi activ, calculat şi original, mai ales în relaţia cu persoana iubită. Nu este exclus să aflaţi informaţii pe care le puteţi valorifica. Noroc la bani şi în casă aer de sărbătoare. Un prieten vă poate surprinde cu o propunere de parteneriat sau vă trimite veşti care vă vor bucura foarte mult. Sănătatea este bună, cu multă energie fizică.

UN DIALOG ABSOLUT NECESAR!

O timiditate inexplicabilă face ca astăzi să nu vă puteţi apăra punctul de vedere. Şi în cuplu sunteţi mai mult în defensivă şi vă complăceţi în situaţii inacceptabile. Necesitatea dialogului cu partenerul de viaţă se impune astăzi în mod stringent, mai ales dacă au rămas nerezolvate câteva probleme legate de planul financiar.

DOAR MUNCA VA POATE SALVA!

 

Este timpul să mai şi munciţi. V-aţi distrat prea mult zilele acestea şi s-ar putea să fi devenit delăsători. Cineva din anturaj vă face o surpriză plăcută. Se pare că sunteţi cam confuz şi nu este recomandabil să luaţii decizii importante. De asemenea, ar fi bine să amânaţi activităţile care necesită efort intelectual.

 

ZODIE FAVORIZATA-VARSATOR

REALIZARI FRUMOASE!

Iată o zi cu satisfacţii. Sunteţi plin de vervă şi iniţiative care nu aşteaptă decât să fie puse în practică Nu aduce anul ce aduce ceasul! Veştile vor fi o sursă de entuziasm pentru realizări ce sunt aproape de dvs. Cu tact vă biruiţi duşmanii.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here