TOATE LA TIMPUL LOR!

Nu faceti greseala sa precipitati lucrurile pentru a obtine mai rapid rezultatul asteptat! Nu veti obtine decat o pierdere de timp inutila, pentru ca , grabindu-va, riscati sa stricati totul!

FAPTE, NU VORBE!

Nu mai pierdeţi timpul şi treceţi la acţiune dacă aveţi un plan bine stabilit. Nativii care au copii vor avea o frumoasă surpriză din partea acestora. Ei vor fi copleşiţi de atenţiile lor.

MICILE PROBLEME NU VA TULBURA

Aveţi motive de supărare din cauza atitudinii unor apropiaţi. Fiţi diplomat şi răbdător, numai astfel veţi reuşi să treceţi cu bine peste micile probleme apărute pe neaşteptate.

NU E CAZUL SA INTRATI IN PANICA

Chiar daca lucrurile par sa fi scapat de sub control, n-are sens sa va descurajati! Veti vedea ca totul poate fi pus la punct cu usurinta daca stiti sa actionati cu calm  dupa un plan bine gandit!

 

NIMIC NU VA ABATE DIN DRUM

Întâlnirile neaşteptate, poate un reproş sau o amintire vă tulbură. Dar situaţia este trecătoare. Va recapatati urgent echilibrul psihic si mergeti netulburat inainte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

SIMPATIZAT DE CATRE APROPIATI

Ziua aceasta vă este favorabilă, chiar dacă posibilităţile de progres par modeste. Ar putea fi vorba de invitaţii plăcute. Şarmul afişat în public poate atrage simpatii numeroase.Reuşitele dvs. sunt de natură financiară.

EXTREM DE INGADUITOR

Astazi sunteti extrem de tolerant si dispus sa treceti cu vederea greselile celor cu care lucrati la un proiect important,Urmariti, totusi, ca acele greseli sa nu dea totul peste cap! Ar fi pacat si de munca dumneavoastra dar si de efortul lor!

PASTRATI-VA OPTIMISMUL!

Dacă aveţi îndoieli, încercaţi să evaluaţi cât mai corect situaţia. Oricât de multe probleme apar, vă reînnoiţi permanent energia şi rămâneţi bine dispus.Este reteta succesului! Tineti cont de asta!

BANII VIN SI SE DUC!

Chiar dacă nu trăiţi în bogăţie, vă bucuraţi de confortul dorit. Bani primiţi din mai multe părţi, dar continuaţi să-i cheltuiţi foarte rapid. Cele mai multe din investiţii sunt pentru casă.

NU EXAGERATI CU EXIGENTA!

Încercaţi să fiţi mai tolerant şi renunţaţi la veşnica dvs. îndoială. Criticaţi-i mai puţin pe cei din jur, până nu rămâneţi singur-singurel. Bucuraţi-vă de compania celor dragi.Doar asa veti avea o zi senina!

E NEVOIE DE UN COMPROMIS!

Va trebui să faceţi un compromis între carieră şi familie. Veţi fi pus într-o situaţie delicată din care veţi încerca să ieşiţi cu faţa curată. Dacă vă agitaţi prea mult veţi face gafe.

SUNTETI PLIN DE INSPIRATIE

Aveţi o bună inspiraţie pentru situaţii delicate, chiar şi pentru cele marcate de riscuri. Momentul e norocos şi în muncă şi în relaţiile intime, dar, dacă provocaţi schimbări, asiguraţi-vă că ce vreţi să obţineţi merită eforturile depuse.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

IMPORTANTI PASI INAINTE

Este o zi favorabilă progresului. Nu este simplu să vă luptaţi cu prejudecăţile altora, să aspiraţi la perfecţiune. Vă stimulează încrederea acordată de alţii, dar şi speranţele lor de mai bine.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here