REUSITE SALUTARE

Încercările dvs. de a face unele schimbări la serviciu se pare că v-au reuşit. Este momentul să finalizaţi lucrurile de la slujbă, altfel şeful nu va fi mulţumit si de multumirea lui atarna promovarea dumneavoastra!

CHELTUIELI EXAGERATE

Cheltuiţi bani şi nu este exclus să faceţi un împrumut pentru a vă duce la îndeplinire toate planurile. Aveţi parte de veşti bune şi bucurii de la prieteni, dar şi de necazuri.

E NEVOIE DE COLABORARE

Va trebui să renunţaţi la atitudinea inflexibilă şi să colaboraţi cu partenerul, care are nevoie de susţinerea dvs. Nu este exclus un conflict cu un bărbat. Sunteţi plin de energiesi asta va face parteneriatul dinamic!

 

UN PLUS DE COMUNICARE

Veţi fi mult mai comunicativ şi mai amabil cu cei cu care veniţi în contact. Primiţi veşti bune de la cei dragi sau vă ocupaţi de nişte angajamente, oricu, totul este legat de colectivitate!

 

PUTIN DIVERTISMENT NU STRICA

Preocupările de divertisment v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi după ziua agitată pe care aţi avut-o. partenerul va primi nişte bani. N-ar fi exclus să-i folosiţi pentru căminul dvs unde intentionati de multa vreme niste schimbari

CAUTATI O NOUA SURSA DE FINANTARE

Doriţi să găsiţi o sursă suplimentară de venituri, să vă implicaţi într-o activitate extra serviciu. În dragoste veţi fi dezamăgit. Sunteţi melancolic şi visător.Lipsa banilor va deprima si va ia tot elanul!

O ZI EXTREM DE AGITATA

Incepand chiar de dimineata, evenimentele se succed cu o viteza ametitoare si va pun la grea incercare experienta!Reusiti cu greu sa faceti fata ritmului care vi se impune!

SUCCES LA LOCUL DE MUNCA!

Aveți posibilitatea rezolvării ușor a problemelor de serviciu.  Ceea ce veţi întreprinde azi va fi încununat de succes. Abordaţi orice domeniu, veţi găsi parteneri de dialog şi colaboratori. Veti avea multe reusite!

IDEI INOVATOARE

Aveţi nenumărate idei, nu trebuie decât să le aplicaţi la problema potrivită. Şefii vă vor da mână liberă; colegii se vor mai opune iniţiativele dvs. dar aveţi suficientă putere de convingere si reusiti tot ce v-ati propus!

NU RASPUNDETI LA PROVOCARI!

Cineva din anturaj incearca sa va impinga intr-o directie gresita pentru a va face sa scadeti in ochii sefilor! Nu va lasati provocat si totul se va rezolva de la sine!Totul e sa nu ii faceti jocul!

NOI USI CARE SE DESCHID

Din punct de vedere profesional azi par a vi se deschide nişte oportunităţi pe care le aşteptaţi de mult. Sunt răsplata ultimelor dvs. eforturi.E momentul sa profitati de chestia asta la maxim!

NOUL VA ATRAGE

Sunteţi gata în orice moment să demaraţi ceva nou. Energia de care dispuneţi ar trebui consumată în scopuri practice, ceea ce vă va aduce şi satisfacţii. Nu este cazul să discutaţi cu cei din jur, căci nu veţi rezolva nimic

ZODIE FAVORIZATA-SAGETATOR

AVANSARE SPECTACULOASA

Pentru ca ati muncit mult in ultimul timp sefii vor decide ca e momentul sa va rasplateasca pe masura! O zi in care nu veti regreta eforturile depuse!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here