Z

IN CRIZA DE TIMP!

Doriţi să faceţi multe, dar timpul vă presează. Un prieten vă va spune ceva si  irită problemele care apar din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzați comunicarea! Sunt șanse să ajungeți la un punct de vedere comun.

NEPREVAZUTUL VA DA PLANURILE PESTE CAP!

Câteva evenimente neprevazute vă fac să acumulați întârzieri supărătoare. Dacă v-ați propus să încercați o afacere, vă sfătuim să nu vă faceți planuri prea mari . Ar fi bine să ascultați sfaturile celorlalți și să fiți mai maleabil. Acordați mai multă atenție partenerului de viață!

 

CASTIG PE MERIT!

Farmecul personal vă face foarte convingător. S-ar putea să fiţi solicitat pe post de arbitru într-un conflict.Începeți o activitate de pe urma căreia veți câștiga bine. Dar, pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperați spiritul critic.

SANSE MARI DE AFIRMARE IN SOCIETATE!

În sfârșit, șefii încep să vă aprecieze eforturile din ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate. Păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață!

CONTRA CRONOMETRU

Toate activităţile pe care le-aţi programat pentru astăzi nu suportă nici un fel de amânare. Este chiar de preferat să le terminaţi cat mai rapid.Este posibil să fiți implicat într-un scandal la serviciu din cauza bârfelor unei colege.

AVETI GRIJA CE SPUNETI!

Aveţi şansa să realizaţi ceva deosebit în profesia dvs., iar relaţiile cu şefii se vor îmbunătăţi. În schimb, o vorbă scăpată din neatenţie vă poate dăuna în relaţiile cu cei din jur.S-ar putea să fiți tensionat și irascibil din cauza sarcinilor de serviciu,dar stapaniti-va!

ORGOLII MARUNTE

Vă încăpăţânaţi să refuzaţi pe toată lumea. Fiecare prieten se oferă să vă ajute, dar respingeti orice tentativa!Preferati munca solitara pentru ca nu doriti sa impartiti cu nimeni bucuria succesului!

VA LIPSESTE PRAGMATISMUL!

Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simţul practic. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile şi întâlnirile de afaceri. Aveţi o mare şansă ce nu trebuie ratată. Este cazul să munciţi pe brânci, pentru a vă consolida poziţia.

GHINION IN AFACERI, NOROC IN DRAGOSTE!

Suneti nemulţumit de situaţia financiară, dar relaţiile sentimentale sunt excelente. Vreţi şi puteţi să dovediţi cât valoraţi. Preluaţi controlul situaţiilor fără ca alţii măcar să observe.Persoana iubita va admira!

PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI!

Tocmai cei pe care i-aţi ajutat mai mult se întorc acum împotriva dvs. şi încearcă să vă creeze probleme mari în familie. Singura soluţie potrivită este să fiţi indiferent.Nu este cazul să vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit.

AVETI TENDINTA DE A FI RISIPITOR!

Simţiţi nevoia să faceţi o investiţie importantă pentru cămin şi intenţionaţi să cheltuiţi o suma importantă. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor. Aveţi de luat o decizie, ceea ce vă cam indispune. Bazaţi-vă pe inspiraţie.E singura solutie!

DIFICULTATI MATERIALE

Din nou în prim plan problemele băneşti. De această dată veţi avea o mare cheltuială.Nu este momentul să începeţi noi activităţi. Nici călătoriile nu sunt recomandate astăzi. Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte .

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

NOROCUL VA TRIMITE UN SEMN!

Veţi primi nişte bani pe care nu-i aşteptaţi. Profitaţi de ocazie şi plătiţi-vă datoriile.Avet ocazia sa observati cum  destinul va favorizeaza azi chiar si cand nu meritati sau meritati prea putin!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here