MARUNTA CRIZA FINANCIARA

In ultimul timp ati cheltuit mai mult decat era cazul si acum resimtiti acut lipsa de “lichiditati”! Nu va ingrijorati prea tare, lucrurile se rezolva de la sine!

BAN LA BAN TRAGE!

Afacerile incep sa mearga si totul se imbina perfect! Investiti cu cap, banii castigati astazi se vor inmulti spectaculos! Veti putea trai pe picior mare!

PARERI CONTROVERSATE

Ideile pe care le aveti ii fac pe cativa dintre subalterni sa protesteze vehement, dar vocea lor va fi acoperita de ceilalti care va aproba!Faceti o medie si veti vedea ca ideile sunt bune!

LA MAXIMA CAPACITATE

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si aveti sanse mari pe plan social si sentimental. Este o zi favorabila contactelor cu persoane importante si comunicarii. E momentul sa va puneti planurile in aplicare!

GANDURI MARETE!

Visati la realizari indraznete, dar, din pacate, va lipseste energia de a le si finaliza!Aveti clar nevoie de cineva care sa va sustina si care sa va incurajeze!

VA INTEGRATI IN COLECTIV!

Porniti la un drum lung alaturi de colegi noi si va integrati perfect in echipa! Nu veti fi chiar sef, cum va doreati, dar veti avea un cuvant greu de spus!

VORBELE DUMNEAVOASTRA SUNT RASTALMACITE

Veniti cu o propunere deosebit de interesanta si costructiva, dar nu sunteti bine inteles si propunerea nu va fi acceptata.Explicati-le beneficiarilor mai bine ce vreti sa faceti si lucrurile se vor schimba!

 

ORGOLIU RANIT!

Cineva dintre apropiati va declina competenta si asta va umple de nervi! Nu admiteti sa nu vi se recunoasca meritele pentru care ati muncit atat!

CONFRUNTARI CU OAMENI GREI

Vei avea de facut fata unei intalniri cu oameni importanti. Calitatile tale vor iesi in evidenta si vor face o impresie foarte buna celor din preajma si faima ta va depasi sfera locala.

COMUNICARE EFICIENTA

Capacitatea de comunicare atinge limita superioara si iti permite sa obtii o aprobare sau o promisiune la care sperai de mai mult timp. In plan sentimental lucrurile nu stau asa cum iti doresti, dar nici nu este momentul sa iei o decizie.

DUPA FAPTA SI RASPLATA

Ai pierdut o groaza de timp cu semanatul, dar iata ca a sosit si momentul fericit in care incepi sa culegi roadele muncii! Ce poate fi mai multumitor decat un hambar plin?

PROBLEME FINANCIARE

Astazi puteti sa va ocupati de probleme financiare, dar va sfatuim sa evitati speculatiileexagerat de riscante.Exista posibilitatea ca totul sa se naruie!

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

DECIZII INSPIRATE

Luati decizii inspirate, care va asigura reusita pe plan social si succesul in relatiile sentimentale. Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor de afaceri. Aveti idei bune, care va vor schimba viitorul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here