CUI PE CUI SE SCOATE!

Nereusitele din ultimele zilenu numai ca nu va descurajeaza, dar chiar va ambitioneaza mai mult decat credeati! Reusiti sa reparati tot ce ati stricat si sa faceti din esec un succes!

INTALNIRE DE TAINA!

Este foarte posibil sa intalniti o persoana extrem de influenta care va va reorienta in cariera! Sfaturile acelei persoane va vor ajuta enorm si multumita lor veti avea realizari remarcabile!

AFACERILE PROSPERA!

Incepand de azi afacerile dumneavoastra tind sa infloreasca si satisfactiile materiale incep sa se faca simtite! Sunteti in pragul unui nou debut!

 

SE ANUNTA UN DRUM LUNG!

Astrele arata ca va asteapta o calatorie lunga si obositoare.Este foarte posibil ca nu dumneavoastra sa fi programat acest drum, dar asta mai putin conteaza!

NOI SARCINI DE SERVICIU

Sefii sunt extrem de multumiti de activitatea dumneavoastra si ca atare va traseaza noi sarcini, convinsi ca le puteti rezolva fara probleme! Cateodata nu e bine sa fii priceput la toate!

MACINAT DE GANDURI

Sunt o multime de probleme care va preocupa si nu va dau pace! Pierdeti o groaza de timp analizand pe toate partile chestiuni care n-ar trebui sa va framante!

LUPTATI PENTRU ALTII

Desi nu v-ati rezolvat nici pe departe toate problemele, va consumati o groaza de timp si energie cu rezolvarea problemelor unor amici.Nu e rau, dar nu e nici bine! Rezervati-va timp si pentru dumneavoastra!

AVETI PLANURI MARI!

V-ati propus sa duceti la bubn sfarsit un proiect care vatine in sah de mai multe luni si va canalizati toata energia in aceasta directie! Vestea buna e ca ambitia dumneavoastra da roade!

DISCUTII CONTRADICTORII!

E firesc ca intr-o familie sa mai aiba loc si mici certuri, dar azi, daca nu sunteti atent, discutiile pot degenera intr-un scandal de proportii.Inarmati-va cu mult calm si rabdare!

O SANSA LA CARE NICI NU VISATI!

Astazi norocul va surade.Nu este clar daca veti castiga la loto, sau veti gasi niste bani, dar astrele spun ca niste bani la care nu va gandeati va intra in cont! Nu ratati ocazia!

TOTAL DEZAMAGIT!

Asteptarile dumneavoastra  au fost total rupte de realitate! Rezultatele sunt departe de ceea ce visati si dezamagirea care v-a cuprins e fireasca!Poate ar fi trebuit sa fa fixati obiective mai modeste!

SE SCHIMBA REGULA JOCULUI!

Toate planurile pe care vi le-ati facut vor fi date peste cap de niste modificari de ultima ora la care nici nu visati.Va trebui sa va reganditi strategia si gandirea!

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

SUCCES PE TOATA LINIA!

Vi se deschid usi care pareau vesnic ferecate pentru dumneavoastra si faceti primii pasi in inalta societate! Chiar si pe plan sentimental veti avea un succes neasteptat!

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here