O DISPUTA VA INDISPUNE!

O ceartă declanşată încă de dimineaţă vă strică întreaga zi. Toţi membrii familiei încearcă în zadar să vă înduplece să respectaţi programul prestabilit.

AVETI NEVOIE DE PUTINA RELAXARE

Pentru a scăpa de migrenă, ar trebui să vă relaxaţi şi să urmaţi sfaturile celor din familie. Faptul că aşteptaţi musafiri nu vă ajută, ci mai degrabă accentuează stresul.

MUNCITI DIN GREU

Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru această zi. Aveţi destui bani, dar munciţi în
continuare foarte mult şi îi forţaţi şi pe cei dragi să facă la fel.

 

DISCUTII IN CONTRADICTORIU

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din jur. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, mai
mult ca sigur dialogul se va demonstra constructiv.

 

PRETENTII EXAGERATE

Nemulţumirile sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. E nevoie de mai multă răbdare.

REVEDERE PLACUTA!

Aţi putea să vă revedeţi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele dvs. în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Popularitatea în faţa sexului opus e în creştere.

UN FARMEC DEOSEBIT

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Cei implicaţi într-o relaţie stabilă
şi-ar putea dori o schimbare de mai mare anvergură..

DEFICITAR LA FINALIZARI

Pentru că aţi finalizat prea puţin din ceea ce aţi planificat, vă faceţi o autocritică drastică în faţa rudelor apropiate. Sunteţi totuşi decis să nu acceptaţi nici un fel de ajutor.

NU SUPORTATI CRITICA

Cu toate că sunteţi conştient că sunteţi superficial, nu acceptaţi ca cei din jur să vă facă reproşuri. Replicile dvs. tăioase nu vor însenina atmosfera, dar veţi fi mulţumit.

SIMPATIZAT DE TOTI!

Nu ştiţi cum aţi obţinut simpatia celor din anturaj, dar vă place situaţia şi aţi dori să păstraţi aceste sentimente. Aveţi grijă să nu exageraţi pentru a nu vă speria admiratorii!

E NEVOIE DE COMUNICARE

Ar fi bine să vă exprimaţi clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.

GHINION IN AFACERI, NOROC IN DRAGOSTE

Nu este o zi prea bună pentru tranzacţii financiare şi nici pentru proiecte de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. Nu e exclus chiar să faceţi declaraţii de dragoste.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

IUBIT DE TOATA LUMEA

Toata lumea va iubeste, admira si respecta si atractia pe care o aveti va aduce numai foloase.Oamenii se vor inghesui sa va ajute, sefii se vor gandi sa va promoveze si apropiatii sa va curteze! O zi excelenta!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here