EXAGERARI EVIDENTE

Puneti prea mult suflet in tot ce faceti si asta va va duce la extenuare.Ar fi mult mai nimerit daca ati fi mai moderat si nu v-ati risipi mai mult decat puteti duce!

SOCIALIZAREA NU ESTE PUNCTUL DUMNEAVOASTRA FORTE

In societate va manifestati cu mult prea multa timiditate si asta va face sa pierdeti mult  in competitia cu adversarii dumneavoastra  care stiu mult mai bine sa colaboreze cu anturajul

 

TOTUL MERGE CA PE ROATE

Lucrurile evolueaza mult mai bine decat ati apreciat la prima evaluare.Sunteti chiar foarte multumit de rezultate si laudele sefilor nu intarzie sa apara

SCHIMBARI DE ULTIMA ORA

Porniti cu mult elan in directia convenita, dar realizati in ultimul moment ca este absolut necesar sa schimbati directia pentru ca nu sunteti pe calea cea buna!

ATENTIE LA FALSII PRIETENI!

Descoperiti, nu fara amaraciune ca o persoana pe care o credeati de incredere va lucreaza din umbra, sabotandu-va proiectele si barfindu-va pe unde apuca.Regretati ca n-ati aflat asta  mai din timp!

NU VA FORTATI NOROCUL!

Desi totul va merge din plin, e bine sa nu fiti foarte increzator ca si in viitorul mai indepartat va fi tot asa.O doza buna de scepticism  v-ar aduce mai aproape de realitate.

CASTIG NEMERITAT

Fara ca nimic sa anunte asa ceva, un succes material mai mult decat generos, va face ziua frumoasa! Scapati pentru moment de grijile materiale care v-au necajit in ultima vreme

UN SPRIJIN NECESAR

Acum aveti cel mai mult nevoie de ajutorul unui specialist care sa va scoata din incurcatura in care ati intrat.Din fericire, cineva chiar va sprijina in mod eficient si dezinteresat!

 

CRESTETI IN OCHII SEFILOR

La munca, lucrurile evolueaza mai mult decat spectaculos si solutiile ingenioase cu care veni si mai ales modul stralucit in care le puneti in practica,va face sa cresteti in ochii sefului!

NOI USI CARE SE DESCHID

Oportunitati la care nici nu visati vi se ofera in aceasta zi si ar fi mare pacat sa nu profitati de ocaziile ivite.Veti  reusi sa avansati spectaculos in mod spectaculor in ierarhie.

STRALUCITI IN SOCIETATE

Plin de farmec si lovvacitate, va cuceriti anturajul cu o coduita ireprosabila. Toti va vor admira spontaneitatea si admiratoarele vor suspina dupa dumneavoastra, sorbindu-va din ochi!

DRUMURI OBOSITOARE

Astazi cam aveti de alergat si asta va seaca de energie! Nu  e deci de mirare ca prins cu alergatura, neglijati aspecte importante ale afacerilor pe care le derulati!

ZODIE FAVORIZATA :BALANTA

UNANIM APRECIAT

Veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă prin rezolvarea unei situaţii cu care vă confruntaţi de ceva timp. Oricum, capacitatea dvs. de a vă implica în activităţi practice este mar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here