CUVINTE GRELE

În relaţia cu cei dragi sunteţi astăzi un pic cam prea autoritar şi acest lucru vă va conduce la certuri însoţite de cuvinte grele, pe care le veţi regreta ulterior.

CE-I PREA MULT STRICA

Evitaţi excesele de orice natură, în special alimentare şi încercaţi să vă împăcaţi cu ideea că dvs. nu sunteţi un as în toate..Putina cumpatarenu face niciodata rau.

 

GANDURI BUNE

Colegii, şi mai ales partenerul de viaţă vă apreciază gândurile frumoase şi ideile. Vă recomandăm să profitaţi de sprijinul oferit de un colaborator.

REPROSURI NEINTEMEIATE

Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului.

PRIETENI DIN INTERES

Vizita unor prieteni va fi doar un prilej relativ de bucurie, căci musafirii par dintre aceea care ţin morţiş să dea sfaturi, deşi li se citeşte invidia în vorbe.

DOZA DE RISC

Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante. De asemenea, gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva.

PLANURI ESUATE

Este o zi dominată de pesimism, căci planurile făcute cu multă migală şi destule speranţe, se vor dovedi complet nerealiste şi veţi fi nevoit să şi renunţaţi la o parte din ele.

VI SE CERE IMPOSIBILUL

Vă terorizaţi pur şi simplu partenerul de viaţă cu cererile dvs. extravagante, după ce toată ziua la serviciu aţi fost un adevărat campion la intrigi şi bârfe.

CURIOZITATE NESABUITA

Curiozitatea vă împinge să faceţi lucruri nesăbuite, mai ales la serviciu. Sunteţi greu de abordat, dar la nevoie aveţi idei bune, chiar dacă sunt ceva mai ciudate.

NU TOTI VA APRECIAZA

Veţi da astăzi dovadă de mult prea multă excentricitate şi poate ceva aroganţă, ceea ce vă va atrage destule neplăceri de moment şi antipatii de lungă durată.

PASTRATI SECRETUL

Nu este o zi deloc potrivită pentru a vă confesa, oricât v-ar fi prietenul de bun şi nici pentru a semna vreun act, chiar dacă aţi discutat înainte îndelung toate clauzele sale

NU VA LASATI DEPASIT DE EVENIMENTE

Se petrec evenimente neaşteptate, cărora le veţi face faţă cu bine şi care vă vor solicita doar fizic, fără a o face şi psihic sau sentimental, căci azi sunteţi un veritabil profesionist.

ZODIE FAVORIZATA :BERBEC

MULTE BUCURII

Bucuriile încep să vină şi bunul renume de care vă bucuraţi vă poate aduce unele avantaje. Susţinut de prieteni şi impulsionat de rezultate, veţi continua în acelaşi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here