MAHNIT DE GANDURI SUMBRE

Sănătatea dvs. este robustă şi, cel puţin din punct de vedere fizic, nu se întrevăd probleme. Psiho-afectiv, însă, starea dvs. este departe de a fi fericită.

USOR APATIC

Nu prea aveţi chef de nimic, aşa că veţi încerca să  pasaţi partenerului cât mai multe activităţi de pe
agenda dvs. de lucru. Aveţi fler la speculaţii.

INTRANSIGENTA DUMNEAVOASTRA POATE GENERA CONFLICTE

Sunteţi prea autoritar şi inflexibil şi de aceea veţi intra în conflict cu cei cu care veniţi în contact,
mai ales cu cei din familie. Aveţi idei bizare.

 

MUNCA VA ADUCE MARI SATISFACTII

Munca n-ar trebui să vă pună nici un fel de probleme. Felul dvs. de a prezenta lucrurile riscă să pară bizar. Aveţi energie fizică, ceea ce vă permite să vă implicaţi în diferite activităţi.

 

LAUDATORII AU INTERESE ASCUNSE!

Dacă nu puteţi să faceţi chiar ce vreţi dvs., mutaţi plăcerea la serviciu. Nu vă lăsaţi indus în eroare de laudele şi linguşirile unora dacă vreţi să nu aveţi surprize.

CLIPE DE VIS IN COMPANIA PERSOANEI IUBITE

Traversaţi o excelentă zi în plan sentimental şi toate visele dvs. pot deveni realitate. Nu vor lipsi ocaziile de a călători sau de a vă distra în compania persoanei iubite.

NU VA LASATI CONDUSI DE ALTII!

Sunteţi foarte influenţabil şi acest lucru nu poate decât să vă dăuneze. Vă aglomeraţi foarte tare şi faceţi promisiuni fără nici un temei. Aveţi grijă ce afirmaţii faceţi.

DOCUMENTE IMPORTANTE

Daţi dovadă de respect faţă de cei din jurul dvs. şi nu lăsaţi ca micile probleme să vă diminueze forţele psihice şi fizice. Vă ocupaţi de semnarea unor hârtii.

VI SE CAUTA NOD IN PAPURA!

Nu suportaţi criticile şi astăzi parcă mai mult ca oricând aveţi parte de ele. Aflaţi o veste legată de cineva plecat în străinătate. Purtaţi discuţii care vă favorizează.

LASATI GANDURILE NEGRE!

Vreţi ca totul să meargă bine, însă nu ştiţi cum să faceţi. Relaxaţi-vă şi nu mai gândiţi negativ! Vă este dor de o zi calmă, în care să meditaţi sau să vă ocupaţi doar de dvs.

ALEGETI O PLIMBARE RELAXANTA!

Vreţi să ieşiţi, să vă plimbaţi, să uitaţi de toate. Ieşiţi singur şi lăsaţi baltă toate problemele. Atenţie la abuzurile alimentare. S-ar putea să aveţi de suferit.

ORGOLIU RANIT!

Orgoliul dvs. are de suferit astăzi din cauza unui coleg de serviciu. Sunteţi mustrat şi lucrul acesta vă deranjează foarte tare.Noroc cu niste amici care va tin partea si va iau apararea

ZODIE FAVORIZATA-TAUR

SUCCES IN AFACERI

Aveți succes în afaceri și puteți să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiția vă ajută să rezolvați o problemă financiară.  Optimismul cu care începeți ziua vă ajută să suportați mai ușor grijile cotidiene,

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here