DRUMURILE VA OMOARA!

Drumurile vă vor consuma o mare parte a zilei, dar veţi avea măcar satisfacţia de a fi putut rezolva o problemă importantă. Un prieten bolnav vă cere sprijinul.  

LASATI MANIA LA O PARTE

Dacă veţi reuşi să vă manifestaţi cu prudenţă şi să vă cenzuraţi pornirile impulsive, aţi putea realiza ceva deosebit. N-ar fi exclus să aveţi probleme legate de acte.

UNDE-S DOI, PUTEREA CRESTE!

Nu vă încăpăţânaţi să rezolvaţi singur toate problemele – un mic ajutor nu poate dăuna mândriei dvs. Sunteţi cam obosit şi nu reuşiţi să faceţi tot ce v-aţi propus.

 

NU DATI CREZARE ZVONURILOR!

Din discuţiile cu prietenii aflaţi tot felul de zvonuri cărora nu ştiţi dacă să le daţi crezare. Orice informaţie care vă parvine trebuie verificată înainte de a fi folosită.

 

OFERTE DE NEREFUZAT!

Propunerile pe care le veţi primi astăzi sunt deosebit de ademenitoare, dar prudenţa vă îndeamnă să nu acţionaţi. Ţineţi cont de această avertizare.

CINE NU ARE BATRANI, SA-SI CUMPERE!

După amiază vă aşteaptă o mulţime de drumuri care vă vor încurca. Relaţia cu persoanele mai în vârstă vă este favorabilă dacă ascultaţi şi sfaturile lor.

DISCUTII CONTRAPRODUCTIVE!

În familia dvs. ar putea să apară unele discuţii care vor crea o stare de tensiune. Încercaţi, pe cât posibil, să mediaţi conflictul pentru a avea parte de o zi liniştită.

GATA CU SARACIA!

Reuşiţi să scăpaţi de încurcăturile financiare, ba chiar să-i ajutaţi şi pe cei care au apelat la dvs. Nu exageraţi făcând iar excese, deoarece veţi trece din nou printr-o criză.

FERESTE-MA, DOAMNE, DE PRIETENI!

Se pare că unul dintre colegi, care nu vă iubeşte prea mult, încearcă să vă facă rău. Până la urmăm, veţi ieşi basma curată, dar nu vă va fi prea uşor.

AFACERILE SUNT AFACERI, DISTRACTIA E DISTRACTIE!

Din păcate, faptul că aveţi tendinţa de a amesteca plăcerea cu afacerile vă va cauza o mare neplăcere astăzi, când veţi pierde ambele capitole.

UN PROIECT DISCUTABIL

Încercaţi să nu vă entuziasmaţi prea mult atunci când veţi auzi despre proiectul în care intenţionează să vă angreneze un cunoscut, fiindcă nu e ceva de viitor.

SE REINNOADA O PRIETENIE!

Veţi relua legăturile de prietenie la care aţi renunţat cu puţin timp în urmă din cauza unor vorbe spuse la mânie. Amicii v-au ajutat întotdeauna şi vă cereţi scuze.

ZODIE FAVORIZATA-FECIOARA

PLOUA CU BANI!

S-ar parea ca munca depusa in ultimul timp incepe sa dea roade.Proiecte duse la bun sfarsit icep sa aduca bani si deja intrati intr-o zoma de prosperitate de invidiat.N-ar fi rau daca ati pune ceva deoparte pentru vremuri grele!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here