PLICTISEALA VA UCIDE!

Este necesar să scăpaţi de sentimentul de plictiseală, deoarece creativitatea dvs. nativă este pusă în pericol. Pentru moment, este de preferat doar să vă relaxaţi.

TOTUL SE REZOLVA DE LA SINE!

Financiar, veţi avea mici probleme, dar situaţia se va remedia. O oarecare distanţă va apărea între dvs. şi partenerul iubit, dar, cu un pic de efort, situaţia se va ameliora.

VA INTELEGETI DE MINUNE CU PARTENERUL!

Stresul şi agitaţia de la serviciu vă pot provoca unele probleme de sănătate. În această zi, relaţia cu partenerul  dvs. merge ca pe roate, iar dvs. veţi radia de fericire.

 

IDEI STRALUCITE, BANI PE MASURA!

Oportunităţile vor apărea în cariera dvs., mai ales în a doua parte a zilei. Aveţi ocazia să vă valorificaţi ideile şi să căpătaţi respectul colegilor. Rezultatele financiare se vor lăsa aşteptate.

 

ATENTIE LA SANATATE!

Feriţi-vă de accidente uşoare şi acordaţi o mare atenţie tensiunii arteriale. Coloana vertebrală este şi ea destul de sensibilă, aşa că evitaţi, pe cât posibil, să ridicaţi greutăţi.

OPORTUNITATI NEEXPLORATE!

Veştile pe care le primiţi încă de dimineaţă se referă la noi posibilităţi de câştig, dar exista si iste conditii pe care trebuie sa le indepliniti.Reusita depinde numai si numai de modul in care decideti sa actionati!

MULTE PLANURI SI MULTI BANI

Primiţi o importantă sumă de bani cu care chiar nu ştiţi ce să faceţi. Aveţi atât de multe planuri, încât cu greu vă decideţi că lista iniţială trebuie refăcută din temelii.Tineti cont de prioritati!

SE ANUNTA O NOUA COLABORARE

Sunteţi mai mult decât decis să abordaţi pe cineva cu care urmează să colaboraţi într-o activitate nouă. Nu uitaţi că nu trebuie depăşite anumite norme sau baremuri impuse.

NU VA HAZARDATI IN AFIRMATII!

Rudele vă cer socoteală pentru afirmaţiile pe care le-aţi făcut cu câteva zile în urmă. Este de preferat să vă cereţi scuze şi nu încercaţi să-i contraziceţi. Au dovezi incontestabile!

UN AJUTOR AR FI BINEVENIT

Dimineaţă aveţi multe probleme de rezolvat. Chiar dacă sunteţi în formă şi aveţi sport, vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul celor din jur. Spre seară, primiţi un cadou care va umple inima de bucurie!.

DRUMURI EPUIZANTE

Astăzi aveţi de făcut mai multe drumuiri scurte. Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, pentru că aţi cheltuit prea mult. Faceţi tot posibilul să evitaţi o ceartă!

PROMISIUNEA DATA E DATORIE CURATA

S-ar putea să primiţi o veste proastă, care vă afectează viaţa sentimentală şi vă pune serios pe gânduri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu faceţi promisiuni pe care nu puteţi să le respectaţi.

ZODIE FAVORIZATA-TAUR

CREATIVITATEA VA ADUCE BANI!

Aveți succes în afaceri și puteți să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiția vă ajută să rezolvați o problemă financiară.Creativitatea de care dati dovada face ca si pitrele sa se transforme in bani!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here