TOTUL PENTRU IMAGINE!

Încercaţi să lăsaţi o impresie bună prietenilor şi persoanelor influente, dar, dacă faceţi lucrul acesta pentru a obţine un avantaj material, nu veţi avea câştig de cauză.Categoric!.  

VISELE POT DEVENI REALITATE!

Visaţi astăzi şi lăsaţi multe lucruri să se rezolve de la sine. Nu vă lăsaţi indus în eroare de un prieten. Încercaţi să clarificaţi şi să rezolvaţi cu calm orice neînţelegerile ce se ivesc

ALEGETI CALEA DIPLOMATIEI!

Dimineaţa s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă. Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare! Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi să pierdeţi bani.

 

PREGATIT PENTRU ORICE

Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi că rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfatul.

 

VA LIPSESTE INCREDEREA IN FORTELE PROPRII!

Optimismul nu este punctul dvs. forte astăzi. Încercaţi să faceţi haz de necaz în loc să vă bosumflaţi când ceilalţi se amuză pe seama dvs. Sinceritatea este recomandată.

FAULTAT PE NEDREPT

Cineva vă pune într-o situaţie cel puţin neplăcută. Cu puţin noroc, puteţi scăpa însă cu bine. Aveţi grijă să ocoliţi pe viitor astfel de persoane, ca sa evitati neplacerile!

NU RISCATI MAI MULT DECAT E CAZUL!

Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Vă sfătuim să fiţi prudent  şi să nu forţaţi norocul. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi.

ABATERI DE LA PROGRAM

Dimineaţă nu vă puteţi respecta programul din cauza unei probleme de sănătate. După-amiază primiţi o veste legată de o moştenire, dar inca nu e cazul sa va imprumutati in contul ei!

SEFII VA RECUNOSC MERITELE!

Interesul pentru situaţiile cu care vă confruntaţi la serviciu va fi foarte mare, iar eforturile dvs. îi vor impresiona în mod plăcut pe superiorii ierarhici.In mod clar puteti sa va asteptati la o recompensa!

SUNTETI LUAT IN VIZOR!

Ţineţi-vă cât mai departe de persoanele care se bagă în viaţa dvs., care stau cu ochii pe dvs. După ce trece pericolul, intimitatea alături de persoana iubită e remediul ideal.

O FORMA EXCELENTA

Vă bucuraţi de un bun echilibru energetic în această zi. Din punct de vedere fizic, sunteţi într-o formă bună şi aţi putea face faţă unor activităţi mai deosebite.Merita sa incercati!

 

PREMISA UNEI IDILE

Entuziasmul de care daţi dovadă va face o bună impresie unei persoane de sex opus. Vi se vor face complimente, pe care, însă, nu este cazul să le luaţi foarte în serios.

ZODIE FAVORIZATA-BALANTA

CULEGETI ROADELE MUNCII DEPUSE

Ati reusit sa va impresionati sefii de asa maniera incat recompensele nu pot fi departe.Astazi e ste ziua in care veti constata cu multumire ca n-ati muncit degeaba.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here