INTALNIRE RATATA!

V-aţi fi dorit o întâlnire cu mulţi prieteni şi veţi da o serie de telefoane pentru a îi avea alături, dar se pare că v-aţi trezit cam târziu şi eu au deja alte planuri.

DORUL DE LIBERTATE POATE FI INTERPRETAT!

Dorinţa de o mai mare libertate, va fi foarte prost înţeleasă de persoana iubită, chiar dacă nu aveţi şi intenţii necurate, căci aceasta vă va credita cu exact respectiva intenţie.

PROBA DE FOC!

Pare foarte probabil ca şeful să vă dea astăzi o sarcină dificilă, ceva mai specială, considerând că doar dvs. sunteţi capabil s-o faceţi, ceea ce vă va flata, dar şi extenua

 

ORA BILANTULUI!

Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi puţină ordine în viaţa dvs. şi veţi începe cu ce e mai greu, balanţa dintre venituri şi cheltuieli, o sarcină destul de uşoară când portofelul e gol.

 

AMABILITATEA POATE FI INTERPRETATA!

Comunicaţi bine cu toată lumea şi săriţi în ajutorul celor ce au nevoie de dvs., dar nu veţi avea nume bun, ceilalţi bănuindu-vă amabilitatea dictată de interese ascunse.

FACETI APEL LA RATIUNE!

O zi în care se pare că vă lăsaţi condus în mod excesiv de sentimente, ceea ce dăunează grav relaţiilor de serviciu şi de afaceri, care cer obiectivitate şi nu subiectivism.

EVADARE ROMANTICA

Alături de persoana iubită vă permiteţi o scurtă escapadă romantică şi recreativă, undeva afară de tumultul oraşului, posibil alăturându-vă vouă şi un grup restrâns de prieteni.

AZI CHIAR SUNTETI IN FORMA!

Vă simţiţi într-o formă fizică perfectă şi psihicul vă este cotat la parametrii maximi, datorită faptului că relaţia dvs. de cuplu merge excelent şi doar în dragoste credeţi.

TREBURI GOSPODARESTI.

Această zi v-o dedicaţi rezolvării problemelor casnice, restante  şi prezente, rămânându-vă şi destul timp de petrecut împreună cu persoana iubită, fără de alte rude ori musafiri.

CLIPE DE RELAXARE!

Alături de cei dragi veţi trăi satisfacţia liniştii şi înţelegerii cam impetuoasă, dar din fericire şi scurtă, a unei rude picate pe neaşteptate.Cu ajutorul comunicarii se poate rezolva orice.

INTEGRATI-VA IN COLECTIV!

Sunteţi retras, aproape apatic şi doar lucrul în echipă vă este astăzi la îndemână şi asta numai din cauza unor zvonuri  nefondate de care nu ar fi trebuit să luaţi cunoştinţă.

CLIPE DE NEUITAT

O zi frumoasă, plină de fantezie şi clipe plăcute. Sunteţi o companie  plăcută şi aveţi parte de prieteni adevăraţi. Un Berbec vă dă târcoale, iar dvs. sunteţi în dilemă.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

BUCURATI-VA DE ACEASTA ZI!

Astazi aveti parte de o zi minunata! Toate va merg din plin si prietenii roiesc in jurul dumneavoastra! Nuici la capitolul finante nu stati rau, se preconizeaza un dar sau o sponsorizare la care nici nu va gandeati!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here