SCHIMBARI  DE ULTIMA ORA

S-ar putea să apară evenimente neprevăzute şi să nu puteţi respecta programul. Nu este exclus să primiţi o veste neplăcută despre o rudă mai în vârstă.

NU POTI CASTIGA INTOTDEAUNA!

Un eşec vă indispune şi vă face irascibil. Nu vă descărcaţi nervii pe membrii familiei. Mai bine vedeţi unde aţi greşit! Spre seară, vă regăsiţi echilibrul şi buna dispoziţie.

DAR DE BANI LA DRUM DE SEARA!

Dimineaţa s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine şi cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere. După-amiază primiţi o veste bună referitoare la nişte bani.

 

EVITATI CEARTA CU UN PRIETEN!

S-ar putea să nu înţelegeţi bine ce vă spune un prieten şi să vă contraziceţi. Ar fi indicat să discutaţi calm, pentru că riscaţi să stricaţi o relaţie importantă.

 

MICI DIFICULTATI FINANCIARE

Deşi sunteţi cam tensionaţi şi nemulţumiţi din cauza stării dvs. financiare precare, aţi putea totuşi să mai aşteptaţi puţin. Veţi vedea cât de uşor puteţi depăşi dificultăţile.

AVETI NEVOIE DE LINISTE

Simţiţi că aveţi nevoie de mai multă armonie în jurul dvs., dar pentru acest lucru trebuie să vă sacrificaţi mai mult. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu familia.

TOTUL E BINE CAND SE TERMINA CU BINE!

N-ar fi exclus să înregistraţi o pierdere din cauză că nu aţi dat atenţie unor sfaturi primite de la apropiaţi. Spre seară lucrurile vor lua o turnură fericită, în ciuda pesimismului dvs.

NU VA BAGATI NASUL IN OALA ALTUIA!

Dorinţa dvs. de a vă implica în problemele unor cunoscuţi nu este bine venită. Chiar dacă spiritele se încing, ar fi mai bine dacă doar aţi asista.

PLICTISIT DE RUTINA

V-aţi cam săturat să tot faceţi aceleaşi lucruri şi trebuie să întreprindeţi ceva ca să scăpaţi de rutină. Veţi reuşi, dacă vă lăsaţi conduşi de imaginaţie.

INCERTITUDINI CARE VA NELINISTESC!

Nu prea vă aflaţi în apele dvs. Este momentul în care veţi conştientiza că nimic nu este sigur, atâta
timp cât nu există certitudini concrete.

CUVINTELE POT RANI!

Fiţi mai atenţi la comportamentul dvs. riscaţi să-i jigniţi pe cei dragi şi posibilele reproşuri pe care le faceţi persoanei iubite v-ar putea aduce critici aspre.

VA SUNT RECUNOSCUTE MERITELE!

Sunteţi apreciat în societate pentru creativitatea de care daţi dovadă. Este bine să o folosiţi pe plan profesional sau în afaceri. După-amiază primiţi vizita unor prieteni.

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

BANI PICATI DIN SENIN!

Exact cand veti crede ca nu mai aveti nicio sansa sa va redresati financiar, un mesaj sosit de departe va repune in joc! Aveti sansa de a recupera niste bani de care chiar uitaseti si asta va face din ziua de azi o zi fericita

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here