AI RISCAT? AI CASTIGAT!

Lucrurile merg ceva mai bine, de aceea ar trebui să îndrăzniţi mai mult ca de obicei. Evitaţi orice discuţie în contradictoriu, atâta timp cât sunteţi iritaţi, căci nu veţi ajunge la un acord.

CINE SPERA, PROSPERA!

Credeţi mai mult ca altădată în puterea speranţei. Preocupările intelectuale, artistice vă sporesc încrederea că veţi fi mai norocoşi, mai iubiţi şi, fireşte, mai bogaţi.

APRECIAT DE SEFI, IUBIT DE SUBALTERNI!

Cine ajunge la destinaţie fără întârziere câştigă încrederea şefilor. Punctualitatea face parte din regula jocului, în lumea bună. Dialogaţi, spuneţi-vă punctul de vedere..  

 

O ZI APROAPE PERFECTA!

Parcă n-ar exista griji pe lumea aceasta! Este o zi de real răsfăţ pentru dvs. Şi, pe bună dreptate, îl meritaţi. Din categoria conjuncturilor favorizate fac parte călătoriile pe distanţe medii.

 

E NEVOIE DE INVESTITII!

Se remarcă discrepanţe între ceea ce propuneţi dvs. şi dorinţele familiei. Fiind în joc decizii importante, ar fi bine să vă asumaţi răspunderea pentru investiţii modice.

VRETI MAI MULT!

Vă doriţi mai multă libertate de acţiune. Vi se recunosc unele merite, dar pe dvs. vă preocupă alte aspecte ale vieţii relaţionale. Nu e avantajos să faceţi risipă de vorbe şi bani!

PUTERE DE ADAPTARE

Vă adaptaţi cu abilitate la situaţiile imprevizibile. Pentru întâlnirile programate astăzi luaţi în calcul şi unele amânări. Ambianţa poate stimula receptivitatea partenerilor de dialog.

NU VA PIERDETI INCREDEREA!

Păstraţi-vă încrederea în sine pentru a vă atinge toate ţelurile. Un coleg vă enervează şi este posibil să vă manifestaţi într-un mod surprinzător pentru cei din jur.

DIRIJAT DE PARINTI!

Astăzi veţi acţiona potrivit unei decizii ce aparţine părinţilor. Pentru a împlini obligaţii sâcâitoare veţi face uz de relaţiile şi talentele dvs. , dar in final, veti fi multumit de rezultate!

CONTROLATI-VA RABUFNIRILE!

Căutaţi compania celor din jur, însă vă daţi seama că nu este ceea ce aveţi nevoie în momentul de faţă. Încercaţi să fiţi mai temperat şi să nu vă supăraţi pe cineva drag.

V-AR PRINDE BINE PUTINA RELAXARE!

Nu există probleme majore de sănătate, dar ar trebui să vă mai relaxaţi şi să nu vă mai agitaţi atât pentru orice banalitate, daca vreti sa depasiti situatiile critice!

O OPORTUNITATE PIERDUTA

Rataţi o întâlnire importantă şi vă enervaţi. Calmaţi-vă, că ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Concentraţi-vă la priorităţi şi nu refuzaţi ajutorul. Spre seară, veţi uita toate problemele.

ZODIE FAVORIZATA-TAUR

FAVORIZAT DE ASTRE

Conjunctura astrala va este deosebit de favorabila! Toate va merg din plin si, cu putin noroc., exista posibilitatrea unor reusite materiale majore! Succes pe tot frontul!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here