AVETI NEVOIE SI DE PUTINA ODIHNA

Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. încercaţi să vă odihniţi mai mult! În casă, aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări importante.

STARNITI INVIDIA UNUI COLEG

Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, pentru că acordaţi prea multă atenţie carierei.

VA DORITI MAI MULTA AFECTIUNE

Nevoia dvs. de afecţiune nu va fi pe deplin satisfăcută dar este bine să ştiţi că veţi avea în permanenţă un sprijin de nădejde în persoana partenerului. Evitaţi eforturile deosebite.

AZI NU E ZIUA MARILOR REUSITE!

Nu încercaţi să faceţi lucruri deosebite, deoarece şansele sunt destul de mici de a rezolva ceva. Şefii vă vor critica pentru orice greşeală, iar starea de nemulţumire se accentuează.

DORINTELE DUMNEAVOASTRA DEVIN REALITATE

Sentimentele devin mult mai stabile şi satisfacţiile sunt în creştere. În domeniul extraserviciului se întrevăd realizări. Primiţi asigurări că dorinţele dvs. vor fi satisfăcute..

EVENIMENTELE SE SUCCED CU RAPIDITATE!

Tot mai multe evenimente tind să se desfăşoare în culise. Nu vă lăsaţi impresionat de mesajele ciudate pe care le primiţi şi vorbiţi ceva mai puţin!

AR TREBUI SA FITI MAI HOTARAT!

Aveţi o anumită febrilitate intelectuală, dar instabilitatea dvs. vă poate aduce încurcături. Aflaţi că sunteţi bârfit de persoane care vă cunosc foarte puţin.

SUNTETI EXTREM DE SELECTIV!

Priviţi cu suspiciune orice intervenţie verbală forţată. Sunteţi pretenţios în alegerea colaboratorilor, dar cedaţi în faţa manifestărilor spontane de dragoste.

VA INTEGRATI MAI GREU IN COLECTIV

Efortul susţinut de acomodare la cerinţele grupului de prieteni nu este compensat. Gândiţi mult, faceţi calcule, dar realitatea se prezintă altfel.

EFORTURI DE SOCIALIZARE

Sunteţi atras de societate, apăreţi în public şi încercaţi să obţineţi favoruri. Partenerul mai mult vă încurcă decât vă ajută, aşa că descurcaţi-vă singur.

EVITATI DECIZIILE IMPORTANTE

Sunteţi puţin mai confuz în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu, dar în final vă veţi lămuri. Nu este bine
să luaţi hotărâri importante astăzi.

REDEVENITI REALIST!

Sunteţi ceva mai cu picioarele pe pământ, dar tot aveţi încredere în cine nu trebuie. Comunicaţi mai mult cu partenerul şi cu cei cu care lucraţi şi va fi mult mai bine.

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

MUNCA INCUNUNATA DE SUCCES

Astazi veti avea niste realizari frumoase, aducatoare de satisfactii materiale si elogii! Este o zi in care veti simti din plin ca nu munciti degeaba!Succese pe toate planurile!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here