SUNTETI DE UN CALM ENERVANT!

Veţi enerva câteva persoane cu logica şi calmul dvs. Va trebui să aveţi grijă să vă disciplinaţi maniera de lucru. Veţi lua decizii radicale, de care nu trebuie să vă pară rău.

DISCUTII CU SCANTEI

Nu prea reuşiţi să vă înţelegeţi cu partenerul. Din fiecare discuţie trebuie să iasă un mic scandal. Spiritul dvs. analitic îl scoate din sărite, iar dvs. nu treceţi cu vederea nici o greşeală.

POSIBILE PROBLEME FINANCIARE!

Sunteţi nerăbdător să întreprindeţi ceva concret acasă, dar atenţia pe care o acordaţi celorlalţi vă poate lăsa uneori descoperit în faţa răutăţii. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

 

PREOCUPARI IN AFARA SERVICIULUI

Profesional aţi luat o pauză, aşa că este momentul să vă rezolvaţi alte situaţii la fel de importante. Va trebui să programaţi o călătorie mai lungă.

INFLUENTAT DE VREME

Dacă vă simţiţi fără entuziasm, la început, nu vă îngrijoraţi, este doar o problemă meteorologică. Imediat ce va fi o zi însorită, vă lansaţi în proiecte curajoase.

UN NOU INCEPUT!

Veţi fi tentat să demaraţi o nouă lucrare, dar vi se vor pune tot felul de piedici. Colegii nu vă vor susţine,
aşa că va trebui să faceţi totul de unul singur.

PREOCUPARI SPIRITUALE

Este o zi în care spiritualitatea vă preocupă în mod deosebit, ca şi rezolvarea unor chestiuni juridice. Va hotărâţi brusc să faceţi o călătorie care vă va impresiona în mod deosebit.

PREA MULTA AGITATIE!

Vă concentraţi asupra treburilor de la serviciu, pe care vreţi să le rezolvaţi cât mai repede şi mai bine. De idei nu duceţi lipsă, dar agitaţia continuă poate să vă afecteze echilibrul.

POSIBILA CEARTA IN FAMILIE

Risti sa te certi cu cei din familie. Cu toate acestea, esti dispus sa faci concesii si iti recunosti vina, atunci cand este cazul. Esti plin de energie, insa ai tendinta sa adopti o atitudine negativa.

USOR DEFICIT ENERGETIC

Aveţi multe trecute pe ordinea de zi şi, cum energia fizică nu este la nivelul obişnuit, ar fi bine să vă dozaţi eforturile cu atenţie pentru a rămâne în formă toată ziua.

LIMITATI-VA CHELTUIELILE

Faceţi multe cumpărături, care vă vor secătui bugetul. Rezumaţi-vă la strictul necesar, pentru a nu vă provoca o stare de tensiune pe care in mod cert nu v-o doriti!

ACTIONATI CAT MAI DISCRET!

Fiţi prudent, nu vă lansaţi în afirmaţii tăioase şi periculoase care ar putea atrage atenţia asupra dvs. exact acum, când ar trebui să fiţi cât mai „şters”, cât mai ferit de agitaţie.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

O ZI MINUNATA!

Din punct de vedere sentimental, nu aveţi de ce vă plânge, căci totul va evolua aşa cum vă doriţi. Este posibil să faceţi cheltuieli destul de mari în compania fiinţei iubite.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here