PUTINA PEDAGOGIE

Stând de vorbă cu copiii, abordaţi un ton prietenos, vesel, chiar dacă vreţi să le faceţi morală. Ei vor fi mult mai receptivi la informaţiile noi şi îşi vor corecta greşelile cu multă bunăvoinţă.

PARTENER PUS PE HARTA

Partenerul e înnegurat şi pus pe ceartă. Nu-i oferiţi această satisfacţie. Mai bine faceţi o vizită unei prietene. Până vă întoarceţi acasă, el va avea timp să se calmeze.

NU VA PUTETI HOTARI!

Greu să luaţi azi decizii, discuţiile nu se leagă. Lăsaţi confidenţele şi problemele importante pentru vremuri mai bune. E bine să limitaţi consumul de sare şi condimente.

 

ARGUMENTE CARE VA LIPSESC

Vreţi să vă susţineţi cu orice preţ punctul de vedere, dar e posibil să nu dispuneţi de toate informaţiile şi aţi putea greşi. Menajaţi-vă ochii. Staţi mai puţin în faţa televizorului!

ATENTIE LA CHELTUIELI!

Rutina vieţii de familie poate fi perturbată. Aşteptaţi-vă la o vizită sau la veşti care răstoarnă mersul obişnuit al lucrurilor. Azi riscaţi să cheltuiţi mai mult decât aţi planificat.

PROPUNERI INTERESANTE

Chiar dacă propunerile celor din familie vi se par ieşite din comun, de ce să nu acceptaţi nebuniile lor? Tonusul şi distracţia vă vor fi asigurate şi vă fac bine!

POSIBILA CAPCANA!

Aveţi grijă să nu cădeţi în capcană! S-ar putea să vă lăsaţi acaparat de o pasiune mistuitoare, ce vă complică viaţa şi nu are nici o logică.

SANSE MARI DE AVANSARE

Avansarea pe care v-o doriţi şi pentru care faceţi atâtea eforturi nu este departe. important este acum să vă păstraţi optimismul şi să faceţi cât mai multe cunoştinţe noi.

LASATI ORGOLIUL LA O PARTE

Orgoliul e bun, dar numai în limite raţionale. Iubitul recunoaşte că a greşit şi îşi cere scuze. Dacă veţi lăsa de la dvs., el va face orice ca viaţa să vă fie ca o poveste.

PUTETI SPERA LA O MARIRE DE SALARIU!

Inventaţi o păcăleală pentru colegi. Va fi de bun augur, căci azi trebuie să aduceţi o schimbare în rutina zilnică. Cei mai inventivi vor câştiga: o mărire de salariu sau o avansare.

MICI INCURCATURI NEASTEPTATE!

Toate mergeau foarte bine, dar deodată, treburile se încurcă. Nu vă învinuiţi. Răspunderea nu e a dvs., ci a unuia dintre cei din jur.

PUTINA TOLERANTA NU STRICA!

Fiţi mai tolerant cu slăbiciunile partenerului. Astfel va fi şi el înţelegător cu propriile dvs. greşeli. Zi excelentă pentru sport şi mişcare în aer liber.

ZODIE FAVORIZATA-SCORPION

OPORTUNITATI NESPERATE

La serviciu, doar un plan riguros de acţiune vă ajută să faceţi faţă avalanşei de probleme. Stabiliţi priorităţile şi ocupaţi-vă de ele. Recompensele nu vor intarzia sa apara!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here