APAR REZULTATE IMBUCURATOARE!

O lucrare pe care o începeţi în această zi vă va aduce beneficii pe plan financiar. Păstraţi-vă calmul în discuţiile cu persoanele din anturaj şi cu persoana iubită, pentru a nu crea dispute.

ALATURI DE PERSOANA IUBITA!

Comunicarea cu persoana iubită este din ce în ce mai plăcută, mai lejeră. De aceea, aţi putea să vă petreceţi timpul împreună. Oricum, asta era ceea ce vă doreaţi.

SINGUR E MAI GREU!

Nu încercaţi să rezolvaţi singur problemele pe care le aveţi astăzi deoarece nu veţi realiza mare lucru; orgoliul dvs. nu va avea nimic de suferit dacă veţi accepta câteva sfaturi.

 

VI SE FAC PROPUNERI INTERESANTE

După-amiază veţi avea o mulţime de treburi de rezolvat. Aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane interesante care vă vor face propuneri la care merită să vă gândiţi.

NU E ZIUA PROIECTELOR INDRAZNETE!

Deşi sunteţi o persoană practică, în general, pentru astăzi v-am sfătui să nu concretizaţi nici una din ideile dvs. Puneţi-vă planurile la punct şi rezumaţi-vă la activităţi de rutină.

APARENTE INSELATOARE!

Vă lăsaţi înşelat de aparenţe şi îi judecaţi pe cei din jur cu foarte multă asprime, lucru ce nu vă caracterizează. Nu mai vreţi să le ascultaţi sfaturile şi le contestaţi autoritatea

EXCESIV DE AUTORITAR!

Sunteţi prea autoritar când nu este cazul. Este posibil ca şi programul dvs. supraîncărcat să aibă efecte negative. O vizită la rude devine absolut necesară!

RATATI O SURPRIZA PLACUTA!

Vi se cere să daţi o mână de ajutor unei persoane apropiate dar refuzaţi din comoditate. Seara, cei dragi vor să vă facă o surpriză plăcută, dar veţi lipsi de la întâlnire

SUNTETI DEOSEBIT DE EFICIENT!

Terminaţi toată treaba, fără să ajute nimeni şi vă mai găsiţi timp să-i mai ajutaţi şi pe alţii. Din păcate, aveţi iar chef de ceartă, iar de adversari, în această zi, nu duceţi lipsă!

VA AGITATI CU FOLOS

La serviciu va fi ceva agitaţie dar rezultatele sunt pozitive. Puteţi obţine laude din partea şefului care pot compensa nemulţumirea din familie.

O ZI APROXIMATIV BUNA!

Vă aşteaptă o zi destul de bună. Aţi putea totuşi să aveţi discuţii aprinse cu prietenii din cauza unor probleme financiare. Pe acasă este multă treabă de făcut şi nu aveţi cum s-o amânaţi..

PROBLEME CARE ISI ASTEPTAU REZOLVAREA

Această zi v-o dedicaţi rezolvării problemelor casnice, restante şi prezente, rămânându-vă şi destul timp de petrecut împreună cu persoana iubită, fără de alte rude ori musafiri.

ZODIE FAVORIZATA-SCORPION

O FORMA PERFECTA

Vă simţiţi într-o formă fizică perfectă şi psihicul vă este cotat la parametrii maximi, datorită faptului că relaţia dvs. de cuplu merge excelent şi doar în dragoste credeţi.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here