SE CERE O ABORDARE MAI REALISTA!

Fiţi mai realist atunci când abordaţi unele probleme legate de viitor.Seara o petreceţi împreună cu partenerul la un film sau la o bere. La serviciu, lucrurile nu merg cum ar trebui şi vă bateţi capul cu tot felul de mizilicuri. Nu staţi foarte bine cu banii, însă aceştia vor veni de unde nici nu vă gândiţi.

VA REINCARCATI BATERIILE!

Vitalitatea este în creştere. Veţi avea parte de excelente resurse fizice şi mentale. Veţi fi într-o continuă mişcare şi vă veţi simţi neobosit pe tot parcursul zilei. Sunteţi atras de independenţă. În privinţa sentimentelor, vă simţiţi puţin neînţeles, dar ceilalţi nu îşi dau osteneala. Atenţie la alimentaţie dacă în ultimul timp v-aţi simţit cam obosit.

O REALIZARE IMBUCURATOARE!

Partenerul dvs. de viaţă are o realizare socială care vă bucură nespus. În ceea ce vă priveşte, puteţi să vă satisfaceţi un moft, totul este să nu exageraţi. Primiţi sfaturi pe care refuzaţi să le urmaţi. Un prieten bun are nevoie de dvs. Dispuneţi de o mare energie şi simţiţi că n stare să mutaţi şi munţii din loc.

PARCURS DE INVINGATOR!

Fericirea este lângă dvs., dacă sunteţi celibatar. Dacă veţi şti să vă alegeţi cuvintele veţi avea numai satisfacţii. Sunteţi un învingător şi nu acceptaţi să pierdeţi. Vreţi să stăpâniţi o situaţie, să depănaţi unele planuri care să vă asigure libertatea de acţiune. Dar şi asupra randamentului trebuie să reflectaţi cu toată seriozitatea.

ACTIONATI DUPA UN PLAN RIGUROS!

Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării – vă spuneţi dvs. Şi acţionaţi în consecinţă. Majoritatea iniţiativelor se derulează sub patronatul finanţelor. Aveţi de rezolvat unele probleme de acte care vă irită în mod deosebit, dar pe care le veţi spulbera în timp record. Telefonul sună mereu, toată lumea are nevoie de câte o informaţie de la dvs.

LUCRURI DE PUS PE TAPET!

Discuţii cu partenerul de viaţă. Aveţi multe de pus la punct şi vi se impune un dialog constructiv. Stabiliţi întâi priorităţi. Veţi primi o invitaţie pe care ar fi păcat să o refuzaţi. Primiţi mesaje care vă iau prin surprindere! Puşi în faţa faptului împlinit veţi aborda alte priorităţi şi veţi răspunde la obiect mesagerilor.

SPERANTE DE VIITOR

Nu, pentru dvs. nu este un interval tensionat! Aveţi tăria să analizaţi reuşitele, apoi eşecurile, fără lamentări. Asupra stării dvs. de spirit îşi pun amprenta noile orizonturi în care speraţi. Tendinţa dvs. de a fi perfecţionişti ar putea genera un dialog mai iritat cu partenerul de suflet. Dacă aţi fi mai înţelegători, lucrurile ar fi mai simple pentru toată lumea.

EXPERIMENTE INEDITE!

Începeţi şirul unor noi experienţe. Pentru aceste deziderate vă implicaţi în activităţi ce impun şi un comportament diplomatic şi o doză apreciabilă de toleranţă. Ori veţi încerca un împrumut cu mari şanse de a-l obţine, ori primiţi o veste de departe care vă bulversează. Veţi reuşi să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi eficient problema.

RELATII APROPIATE CU RUDELE!

Vă preocupă mult relaţia cu rudele. La serviciu, nu apar probleme majore, aşa că vă puteţi ocupa de propria persoană, de bucuria celor mici sau de lectură. Partenerul vă invită undeva departe de casă şi vă surprinde cu această propunere. Atmosfera plăcută din jurul dvs. vă ajută să vă simţiţi minunat în această zi..

UN SPRIJIN INEFICIENT!

Aşteptaţi un sprijin din partea partenerului, care nu vă face decât să încurce şi mai mult lucrurile. Un prieten vă aduce echilibru. Nu este exclus să vă gândiţi la o afacere secretă. Duşmanii ascunşi sau străinii vă bârfesc pe la spate, dar aveţi puterea de a aştepta un moment prielnic pentru replică . Familia vă ajută să vă regăsiţi echilibrul.

CEREBRAL SI EFICIENT!

Treceţi totul prin filtrul gândirii şi lucrul acesta vă ajută să decideţi corect în anumite situaţii. Un prieten mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă de familie. Veţi avea unele neînţelegeri cu cineva de la serviciu sau aveţi mici probleme de sănătate. Partenerul va veni cu sfaturi bune şi cu propunerea de împăcare.

DETENSIONARE BINEVENITA!

Situaţia în casă pare a fi tensionată, dar oricât de multe probleme apar, ştiţi să vă relaxaţi şi să o luaţi de la capăt. Uneori vă propuneţi prea multe obiective de realizat. Veţi avea discuţii la care nu vă aşteptaţi cu persoana iubită sau cu un copil. O rudă cu talentul vorbirii va mediatiza conflictul. Cheltuiţi bani, dar cu folos.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

REZOLVARI SENZATIONALE!

Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi probleme importante ale familiei. Vă descurcaţi cu succes în momentele presante ale zilei. Chiar şi negocierile pe termen lung vor evolua pe coordonate promiţătoare.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here