EPUIZARE PSIHICA

Energia şi vitalitatea dvs. sunt în scădere. Trebuie să aveţi mare grijă la consumul nervos care riscă să vă stoarcă de toată energia, până la ultima picătură. Nimic din ceea ce doriţi să înfăptuiţi nu se realizează fără depăşirea unor obstacole mai mici sau mai mari. Lipsa banilor este unul dintre motivele claustrării dvs.

O REVENIRE SPECTACULOASA

După o zi în care aţi fost stresat de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere, vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Seara, sunteţi admirat şi lăudat în familie.Si nu fara motiv! E foarte posibil ca astazi sa aveti un castig financiar important!

UN DEFICIT INGRIJORATOR DE ENERGIE!

 

Întăriţi-vă organismul printr-un aport suplimentar de vitamine, duceţi-vă la medic să vă consulte şi să vă prescrie un regim alimentar care să vă suplinească marile pierderi de energie. Un prieten pe care nu l-aţi văzut de mult timp vă va căuta astăzi. Nimeni nu se va plictisi astăzi în compania dvs. Debordaţi de fericire.

 

MOBILIZARE GENERALA!

Sunteţi harnici. Credeţi mai mult ca altădată în efectele unui antrenament susţinut. Poate fi vorba de finalizarea unor activităţi ce s-au blocat din diverse motive. Nu aveţi o zi prea liniştită. Vă sâcâie veştile care întârzie, reproşurile nejustificate primite de la părinţi sau parteneri de viaţă. Alungaţi nehotărârea: acţionaţi pentru obiectivele dvs.

 

SUCCES LA EXAMENE

Sunt avantajaţi toţi cei care dau examene. Se normalizează relaţiile cu colegii şi cu şefii direcţi, dar rudele rămân în continuare exilate. Vă puteţi aştepta la mai mulţi musafiri. E posibil să aveţi o reacţie a cărei bruscheţe va tensiona relaţiile dvs. cu cei din jur. Starea psihică nu este cea mai fericită, aşa încât ar fi bine să evitaţi manifestările, de orice fel.

DISPUTE LEGATE DE BANI

Posibile neînţelegeri legate de o moştenire sau, oricum, de o sumă de bani pe care trebuie să o primiţi. Evitaţi să semnaţi acte azi, chiar dacă este vorba de o chestiune urgentă. Dacă nu veţi găsi o modalitate să vă consumaţi energia fizică în mod eficient, nu vă va fi prea bine; şi în primul rând stare psihică vă va crea ceva probleme.

 

SANSE DE AVANSARE!

Voinţa dvs. se remarcă rapid. Cei care vă cunosc şi sunt buni psihologi, ştiu că puneţi la ale o nouă strategie. Se anunţă bănuţi şi o veste e avansare: fiţi diplomaţi! Daca actionati “ca la carte” veti avea succese de care veti putea fi mandri! Mingea e la dumneavoastra in teren!

O STARE PSIHICA NU TOCMAI GROZAVA!

Astăzi sunteţi cam molfuz, iar cei din jur nu prea suportă  acest lucru. Nu luaţi totul în tragic. Dacă nu sunteţi căsătoriţi, puteţi acţiona. Ascultaţi şi părerile celor dragi. Atmosfera din familie va fi agreabilă în prima parte a zilei, dar, în rest, spiritele vor începe să se agite, iar probleme por apărea în relaţiile cu părinţii.

VA REINCARCATI BATERIILE!

Vă simţiţi mult mai bine decât până acum şi veţi încerca să vă recuperaţi forţele. Ieşiri la munte împreună cu prietenii vă vor face să vă crească tonusul. O companie plăcută, optimistă este, întotdeauna, de bun augur. Astăzi, veţi fi stimulaţi în realizarea unor activităţi financiare. Pledaţi pentru obiectivele dvs.

DECIZIE CE SE CERE ANALIZATA

Astăzi vă propuneţi să verificaţi o informaţie, să urmăriţi îndeaproape concretizarea unei decizii – în serviciu, dar şi în viaţa personală. Este grea meseria de detectiv. Aveţi o creativitate ieşită din comun. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu faceţi reproşuri nemeritate persoanei iubite.

 

AVETI IDEI DISCUTABILE

Ar fi bine să nu călătoriţi şi să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă. Cei din jur nu sunt dispuşi să vă accepte ideile. Vă simţiţi în formă şi aveţi mari şanse de reuşită pe toate planurile. Aveţi tendinţa să fiţi capricios, ceea ce poate determina o răcire a relaţiilor cu persoana iubită.

PERSEVERENTA LAUDABILA

Dimineaţă, dovediţi că sunteţi perseverent şi pus pe fapte mari. După-amiază vă înţelegeţi foarte bine cu copiii şi cu persoanele mai tinere din anturaj. Nu faceţi promisiuni! Succesul vă este asigurat, iar farmecul dvs. este mai puternic decât oricând. Cineva îşi va schimba comportamentul faţă de dvs.

ZODIE FAVORIZATA-PESTI

NOROCUL E DE PARTEA DUMNEAVOASTRA!

Este bine să exploataţi azi toate posibilităţile ce vi se oferă pentru a câştiga banii promişi. Încă traversaţi o zi în care  norocul este alături de dvs. şi vă veghează.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here