PREGATITI-VA DE OASPETI

S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Evitaţi persoanele imprevizibile în această zi, altfel veţi avea mai mult de pierdut decât de câştigat. Ascunzându-vă adevărata faţă îi faceţi pe ceilalţi să se poarte normal.

ARATATI CA SUNTETI DEOSEBIT!

Lăsaţi-le celor din jurul dvs. impresia că participă la ceva important. Imaginea pe care o prezentaţi în faţa lor este mai aproape de adevăr decât credeţi. Ţineţi-vă cât mai departe de persoanele care se bagă în viaţa dvs. şi stau cu ochii pe voi. După ce pericolul trece, intimitatea alături de persoana iubită e în mediul ideal.

NU LE PUTETI REZOLVA PE TOATE!

Astăzi vreţi să rezolvaţi toate problemele. Dacă sunteţi grăbit, s-ar putea să le încurcaţi şi mai tare. Mai ales că sunteţi extrem de obosiţi şi trebuie să rezolvaţi mai întâi problemele de serviciu. Intuiţia vă ajută să găsiţi o modalitate originală de a face o schimbare la locul de muncă. Pentru aceasta trebuie să faceţi un compromis cu şeful dvs., dar şi câteva drumuri scurte..  

 

APATIC SI FARA CHEF!

Dimineaţă, nu aveţi chef să discutaţi cu nimeni şi nici măcar să rezolvaţi problemele care vă privesc în mod direct. S-ar putea să vă izolaţi de prieteni. Astăzi nu sunt excluse deziluziile pe plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, cu condiţia să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

 

MOMENTE SPECIALE!

 Doriţi să trăiţi clipe de excepţie alături de cei apropiaţi. Îmbunătăţirile sub aspect profesional sunt iminente, dacă rămâneţi „în priză”. O schimbare majoră vă aduce stabilitate. O cunoştinţă mai puţin apropiată vă propune o afacere, şi chiar dacă până acum nu aţi pus mare bază pe această persoană, veţi constata azi că este pusă pe fapte mari.

IMPLICARE TOTALA

Puneţi mult suflet în ceea ce faceţi şi rezolvaţi o mare parte din problemele mărunte care apar. O veste de la serviciu sau din domeniul sănătăţii nu vă este pe plac. Se pare că sunteţi puţin dezorientat, pentru că simţul practic nu prea vă ajută. Evitaţi să luaţi decizii importante! Ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care necesită atenţie.

REZOLVARI IN FAMILIE!

Va trebui să vă implicaţi în problemele familiei care trece printr-o perioadă mai furtunoasă. Dacă va trebui să negociaţi cu nişte furnizori nu e uşor, riscaţi să vă înşelaţi. Vă simţiţi împovăraţi pentru că prea multă lume vrea câte ceva de la dvs. Este o reacţie la faptul că mereu vreţi să fiţi cu temele în avans. Bucuraţi-vă că aveţi pe cine vă sprijini.

SPRE O NOUA CARIERA?

Nu fiţi surprinşi dacă unii vor să se implice prea mult în rezolvarea problemelor dvs. Sunt posibile schimbări în carieră. Greşeli în promovarea imaginii dvs. Faceţi rost de bani mai repede, apoi stabiliţi un nou plan de bătaie pentru rezolvarea unor probleme legate de statutul social. E bine să fiţi punctuali acum.

STATI BINE CU IMAGINATIA

Vă gândiţi doar la cum să vă îmbunătăţiţi viaţa amoroasă. De creativitate nu duceţi lipsă. Obţineţi o stabilitate privind jobul plus alte conjuncţii care aduc profituri. Intuiţia ireproşabilă vă oferă soluţii spectaculoase în multe domenii. Idei promiţătoare vă fac să vă exersaţi voinţa şi talentul pentru punerea lor în practică.

DEPASITI ORICE OBSTACOL!

Azi nu va fi nevoie să spuneţi nici un cuvânt pentru a vă îmbunătăţi relaţia sentimentală şi nici pe cele sociale. Şi asta pentru că veţi comunica totul prin limbajul trupului.  Cu ajutorul comunicarii se poate rezolva orice. Nimic nu va rezista, toate portile vi se deschid!

MAI SCEPTIC CA DE OBICEI!

Nu mai aveţi încredere în nimeni. Vă îndoiţi până şi de propria persoană. Pe plan profesional, lucrurile nu merg prea rău. Fiţi mai spontan, s-ar putea să aveţi de câştigat. Nimic nu vă poate opri de a le dovedi celorlalţi ce anume puteţi face atunci când sunteţi hotărât. Astăzi vă veţi simţi plin de energie, mai ambiţios, şi, cu siguranţă, mai bogat.

PROBLEME SENTIMENTALE

Dimineaţă, simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva despre problemele sentimentale. Aveţi impresia să sunteţi neglijat. Ar fi bine să nu vă lăsaţi pradă sentimentelor pentru ca sunteţi inhibat şi nu vă exprimaţi prea clar. Ar fi indicat să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit.

ZODIE FAVORIZATA-SCORPION

SURPRIZE PLACUTE

Surprize plăcute acum când recompensele băneşti sunt mari. Aveţi o activitate prolifică, relaţiile devin extrem de importante, iar dvs. vă înconjuraţi de oameni de nădejde.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here