UN PRIETEN VECHI NU TE LASA LA GREU!

Puteţi miza pe prietenia unui prieten mai vechi. Încercaţi, în relaţia cu partenerul, să fiţi mai atent la ce spuneţi, căci gafele pot strica echilibrul relaţiei dvs. Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru îmbunătăţirea look-ului, dar rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

DIFICULTATI FINANCIARE

Viaţa de familie este plină de armonie, însă cu banii nu staţi foarte bine. Este posibil să fiţi nevoit să împrumutaţi. Primiţi un sfat important şi îl puneţi imediat în practică. Aveţi multe de făcut prin casă, aşa că nu veţi avea prea mult timp să vă ocupaţi de propria persoană. Trebuie să faceţi un compromis dacă mergeţi la o petrecere.

ACTIONATI MAI HOTARAT!

Nu vă precipitaţi în formularea dorinţelor confuze sau nerealiste. Încercaţi să luaţi în calcul faptul că asemenea practici contribuie în mod hotărâtor la risipirea şanselor. Cei mai mulţi traversează o zi de schimbări bruşte, radicale în viaţa personală şi în cea publică. Trebuie să fiţi mai precaut căci cineva vrea să vă ia locul.

 

ORIGINAL CU ORICE PRET!

Veţi şoca prin originalitate, dar s-ar putea să fiţi surprins de o declaraţie de dragoste. În casă, puteţi avea o neînţelegere cu o persoană feminină. Astăzi vreţi să-i împăcaţi pe toţi pretenţioşii din jurul dvs. De aceea, veţi fi foarte joviali şi activi. Desigur, dacă veţi acţiona metodic, veţi soluţiona totul rapid.

 

PERIOADA DIFICILA S-A INCHEIAT

Dupa zile de asteptare apasatoare, iata ca rasare soarele si pe strada dumneavoastra! Incepand de azi lucrurile par sa intre pe fagasul normal si incepeti sa culegeti roadele muncii depuse.Veti fi foarte multumit si veti uita rapid  timpii morti!

PRIETEN CU TOATA LUMEA!

Astăzi vreţi să-i împăcaţi pe toţi pretenţioşii din jurul dvs. De aceea, veţi fi foarte joviali şi activi. Desigur, dacă veţi acţiona metodic, veţi soluţiona totul rapid. S-ar putea să vă confruntaţi cu capricii din partea partenerului pe care le rezolvaţi cu puţin umor. În societate, faceţi impresie bună şi obţineţi unele avantaje.

NU VA PASA DE CHELTUIELI!

Dacă vă simţiţi bine, nu mai ţineţi cont de banii cheltuiţi. Cineva vă face o surpriză plăcută. Alegeţi mai greu între îndatoriri şi tentaţii. O energie extraordinară vă domină acum. De aceea, veţi face faţă unor oferte profitabile, dar solicitante în următoarea etapă. Ideile dvs. vor fi foarte apreciate.

GANDITI POZITIV!

Cine gândeşte pozitiv îşi va împlini dorinţele! Cu această convingere vă antrenaţi în iniţiative mai relaxante, fără să neglijaţi planurile familiile, tradiţiile. Credeţi că timpul zboară prea repede! Pentru dvs. fiecare minut este foarte valoros. De aceea sunteţi nerăbdători şi punctualitatea devine un imperativ.

N-AVETI TIMP DE DISTRACTII!

Astăzi nu vă permiteţi să zburdaţi în voie, planurile administrative trebuie împlinite la timp. Dar legea compensaţiei vă rezervă şi surprize plăcute. Pregătiţi-vă de o întâlnire cu emoţii. S-ar putea să fie vorba de o persoană cu care aţi avut o relaţie sentimentală.

O DUPA-AMIAZA CU SURPRIZE!

Dimineaţă nu vă puteţi respecta programul din cauza unei probleme de sănătate. După amiază primiţi o veste legată de o sumă de bani. Nu faceţi planuri! Neplăcerile din familie le uitaţi la serviciu, unde preferaţi să plonjaţi în muncă pentru a nu vă gândi la ceea ce vă aşteaptă la reîntoarcerea acasă.

CHELTUIELI LA CARE NU V-ATI GANDIT

Veţi avea cheltuieli neprevăzute. O întâlnire cu rudele se poate solda cu unele neînţelegeri. Ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, dar, totuşi, nu forţaţi nota. Astăzi autocritica dvs. va impresiona anturajul în care vă prezentaţi punctele de vedere. Discuţiile referitoare la economii, la tactul în situaţii critice, vor demonstra realismul dvs.

POSIBILE PROBLEME DE SANATATE

Puteţi avea neplăceri cu ficatul. Zona gâtului rămâne expusă, deşi e bine să renunţaţi, măcar temporar la fumat. Dialogaţi cu calm, nu uitaţi de prudenţă! Vi se pare că totul merge de-a-ndoaselea şi aţi vrea să faceţi ceva pentru a îmbunătăţi situaţia. Spre sfârşitul zilei veţi fi mai relaxat şi veţi privi totul cu alţi ochi.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

BANI DIN AFACERI SECRETE!

În cuplu, veţi avea parte de o zi calmă, de înţelegere. Evitaţi oboseala şi nu vă lăsaţi pradă plictiselii şi decepţiilor. Primiţi bani de la serviciu sau din afaceri secrete.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here