AVETI NEVOIE DE PUTINA ODIHNA!

Organismul dvs. este rezistent la îmbolnăviri, dar aveţi, totuşi nevoie de mai multă odihnă. Cel mai bine ar fi să călătoriţi. Încercaţi să plecaţi undeva măcar în week-end! De la o vreme, aţi permis unor persoane să îşi bage nasul în casa dvs. Luaţi măsuri şi asta cât mai repede, dacă vreţi ca situaţia să nu degenereze.

O ZI INCARCATA!

Primiţi veşti, faceţi reparaţii şi alte proiecte ce se adaptează momentului. Reflectaţi asupra urgenţelor şi a consecinţelor care se referă la bani şi deplasări. Programul zilei îl alcătuiţi după criterii foarte precise. „Strict şi la obiect” este deviza ce vă ajută să recuperaţi timpul pierdut cu diverse activităţi de rutină.

E NEVOIE DE TACT SI INTELEPCIUNE

Este o zi în care trebuie să acţionaţi cu tact şi înţelepciune, mai ales dacă ţineţi neapărat să vă iasă ceea ce v-aţi plănuit. Ar fi bine să vă controlaţi nervozitatea. Astăzi vă veţi lăsa înşelaţi de către o persoană în care nu aţi avut niciodată încredere şi care totuşi reuşeşte să vă momească cu vorbe frumoase şi idei ciudate.

 

BAZATI-VA PE INTUITIE!

Intuiţia vă va ajuta să scăpaţi dintr-o situaţie care se va dovedi mai mult decât neplăcută. Pe de altă parte, veţi fi nemulţumiţi, dacă se ignoră ceea ce propuneţi. Dacă nu vă găsiţi imediat echilibrul, veţi cădea într-o extremă care nu vă va ajuta în nici un fel. Apoi, veţi da vina pe cei din jurul dvs.

 

SCHIMBARI BENEFICE

Tot ce ţine de relaţia dvs. cu partenerul de viaţă se va schimba în bine. Nu vă va fi uşor cu firea dvs. uşor dificilă, dar veţi avea un câştig potenţial. Soarele e stăpânul dvs., dar trebuie să aveţi răbdare să apară de după nori. Atunci veţi fi cu adevărat învingător. Se recomandă prudenţă pentru nu a lua decizii regretabile.

TREBUIE SA RAMANETI LUCID

Prin autocontrol puteţi intui avantajele şi dezavantajele oricărei situaţii. Neînţelegerile cu colegii sau partenerul sunt indiciul neclarităţii în exprimare. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de problemele familiale pe care le-aţi tot amânat. Pentru aceasta trebuie să alergaţi şi să faceţi cheltuieli importante.

INSETAT DE SENZATII NOI!

Sunteţi mult mai senzual ca de obicei, dar şi cu dorinţe mai puţin convenţionale. În parteneriate aveţi mici neînţelegeri şi discuţii. Nu creaţi dispute interminabile! Sunteţi într-o vervă molipsitoare, dar, din dorinţa de a fi de folos celor pe care îi iubiţi, vorbiţi cam mult şi dezvăluiţi nişte secrete. Fiţi prudent cu femeile la serviciu.

TUR DE FORTA BAZAT PE DIPLOMATIE!

Dacă îmbinaţi voinţa cu perspicacitate şi diplomaţia, aveţi de câştigat. Sentimental, sunteţi tensionat, dar nu aveţi motive mai ales dacă aveţi partener stabil. În familie aveţi unele nemulţumiri, aşa că o să plângeţi pe umărul persoanei iubite. Veţi găsi aici înţelegere şi tandreţe şi totul se va termina cu o seară pasională.

NU CAUTATI NOD IN PAPURA!

Forţa şi farmecul dvs. se află în delicateţe: lăsaţi libertate deplină lucidităţii şi realismului, adică satisfacţiilor. Nu vă asumaţi prea multe obligaţii şi nu căutaţi defectele altora. Veţi petrece clipe minunate în compania persoanei iubite. Sunteţi senzual, misterios şi capabil să aranjaţi un interior de vis. Nu uitaţi de prieteni!.

SPUNETI NU CHELTUIELILOR IN EXCES!

Dimineaţa vă merge bine, dar după-amiază s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult. Vă recomandăm să vă stăpâniţi nervii. Vă bucuraţi de popularitate, dar lucrul acesta vă determină să vreţi şi să încercaţi mai mult. Se impun ceva prudenţă şi modestie. Sunt posibile schimbări la serviciu.

VORBA MULTA, SARACIA OMULUI!

Cine vorbeşte prea mult poate spune şi multe prostii, mai ales în familie. Sunteţi activ, dar nu toate ideile dvs. sunt valoroase. Vi se potrivesc întâlnirile romantice. Astăzi vă jucaţi foarte bine rolul! Veţi aplana conflicte la locul dvs. de muncă şi în familie. Discuţiile în contradictoriu vă displac profund. Continuaţi să fiţi discreţi!

PROPUNERI TENTANTE, DAR DISCUTABILE!

Mereu atenţi la urgenţele ce se anunţă în jurul dvs. constataţi multe lucruri esenţiale. Vigilenţa face minuni şi în cazuliniţiativelor în care sunteţi implicat de curând. Delicateţea şi diplomaţia vă ajută să vă înţelegeţi cu oricine. Dacă vă spuneţi şi că „trebuie” vă remarcaţi în muncă. Atenţie, înclinaţi să judecaţi greşit unele propuneri.

ZODIE FAVORIZATA-BALANTA

COMPLIMENTATI DE TOATA LUMEA

Daţi dovadă de un farmec deosebit, ceea ce vă va aduce succese pe plan social. Veţi fi simpatizaţi şi vi se vor face o mulţime de complimente, unele chiar neaşteptate.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here