POSIBILE ACCESE DE GELOZIE!

Relaţiile cu partenerul sunt armonioase, deşi sunt posibile unele mici discuţii din cauza geloziei. Comunicarea cu cei din jur va decurge mai greu din cauza intoleranţei dvs. Astăzi plouă cu noutăţi în căminul dvs. şi la locul de muncă situaţie este asemănătoare. Aveţi norocul să ştiţi să valorificaţi informaţiile şi să faceţi un pas hotărâtor la timp.   

O ZI CU MULTA ALERGATURA!

În prima parte a zilei, alergați după documentele necesare pentru o tranzacție imobiliară. Întâmpinați mici obstacole, dar reușiți să vă descurcați. Dacă aveți de susținut un examen, nu vă faceți griji! Șansa este de partea dumneavoastră. De asemenea, sunt favorizate călătoriile și deciziile importante.  

CHELTUIELI NEPREVAZUTE

Toate frumoase şi bune în familia dvs. Pentru urgenţele de sănătate şi musafiri ce vor sosi cheltuiţi o sumă bunicică. Când intimii acceptă consensul nu există motive de nelinişte. Vă lăsaţi lesne cuprins de lene, cu toate că ar fi normal să o numiţi reacţie după suprasolicitare. Primiţi deja propuneri pentru o călătorie şi începeţi să vă faceţi planuri.

DEZAMAGIT DE PARERILE CELORLALTI!

Nu sunteţi prea entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dvs. Nu sunteţi lăudat deloc, iar speranţele erau cu totul altele. Nerecunoştinţa rudelor atinge apogeul.. În timpul liber aţi mai putea zăbovi la un prieten, ceea ce vă va face plăcere. Aţi face bine dacă aţi asculta sfatul lui. Cineva încearcă să vă conteste autoritatea, dar nu reuşeşte. 

 

SPRIJINIT DE RUDE

Mare atenţie la ce mâncaţi, aţi putea avea probleme cu stomacul. O zi de regim nu poate să vă facă bine. O rudă încearcă să vă protejeze, ceea ce vă îmbunătăţeşte starea de spirit. Iată o zi cu planificări riguroase. Dar, pentru a păstra cadenţa, nu vă puteţi permite nici o clipă de relaxare. Este firesc să reglementaţi toate urgenţele care privesc activitatea dvs.

MERITATI PUTINA RELAXARE

Nu sunteţi în cea mai bună formă posibilă, dar nici prea multă treabă nu aveţi. În câteva ore aţi putea rezolva tot ce este urgent. O activitate de divertisment vă va face foarte bine. E bine să ştiţi că trebuie să aveţi grijă la tot ce faceţi. Aveţi tendinţa de a enerva lumea, mai cu seamă partenerul. Nu apar aspecte negative, doar întârzieri sau mici şicane.

POSIBILE INVESTITII PE TERMEN LUNG!

Nu veţi fi agreat de oamenii care nu-şi văd de lungul nasului. Este o zi în care vă faceţi noi planuri, vă gândiţi şi la investiţii substanţiale. Se va ivi ocazia unei deplasări, în interes personal, DAR CEL MAI IMPORTANT, proiectele pe care le demarati astazi ar putea sa va rescrie viitorul!

TERIBIL DE NERVOS

Veţi fi deosebit de irascibil şi orice chichiţă care nu se rezolvă cum vă doriţi ar putea genera reacţii prea impulsive din partea dvs. Ar fi de dorit să nu vă accentuaţi starea de nelinişte. La slujbă vi se dau o mulţime de sarcini pe care va trebui să le duceţi la bun sfârşit de unul singur. Popularitatea dvs. în rândul persoanelor de sex opus creşte simţitor.

TREBALUITI PE LANGA CASA!

Programul dvs. cuprinde o mulţime de activităţi domestice de care nu ştiţi cum să scăpaţi mai repede. Vizita unor persoane vă va ajuta să petreceţi o după-amiază cât se poate de plăcută. Unul dintre colaboratori nu vă va putea sprijini într-o chestiune pe care o consideraţi importantă. Sănătatea nu este punctul dvs. forte, aşa că nu vă implicaţi în activităţi suprasolicitante.

CASTIG DEJA ARVUNIT!

Se întrevede un câştig financiar pe care ştiţi de pe acum cum îl veţi folosi. S-ar putea să apară şi o cheltuială neprevăzută, dar vă rămân bani destui pentru a vă satisface un moft. Vă incită misterele. Nu pierdeţi nici o ocazie de a vă aprofunda cunoştinţele. Dacă vreţi să faceţi un împrumut, este o zi favorabilă.

O ZI STRESANTA

Este o zi care vă solicită spiritul de luptă şi rezistenţa la stres. Evitaţi stările conflictuale în cuplu! Viziunea prea avangardistă poate deranja. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de problemele familiale pe care le-aţi tot amânat. Pentru aceasta, trebuie să alergaţi şi să faceţi cheltuieli importante. Organizaţi-vă cât mai riguros!

RISIPA INUTILA DE ENERGIE!

Dimineaţă sunteţi agitat şi vă străduiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Deveniţi autoritar şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă liniştiţi abia spre seară. veţi multă energie, încredere în forţele proprii şi bună dispoziţie. Rezolvaţi eficient orice problemă cotidiană. Atenţie la excesele de vitamine şi supravegheaţi-vă sănătatea!

ZODIE FAVORIZATA-SCORPION

COLABORARI FRUCTUOASE!

Aveţi forţa să vă implicaţi şi în probleme delicate, de ultimă oră. Colaborările fructuoase cu nativi din Berbec şi Peşti vor avea un efect teribil asupra capitolului finanţe.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here