UN SECRET CE SE CERE PASTRAT!

Chiar dacă vi se face o propunere interesantă, nu faceţi nici o investiţie. Este posibil să intraţi în posesia unui secret pe care ar fi bine să nu îl transmiteţi mai departe. Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să aveţi discuţii cu cei apropiaţi. La serviciu nu aveţi chef de nimic.

DECIZII IMPORTANTE

Sunteţi puşi în faţa unor decizii importante de care poate depinde o posibilă avansare în viaţa profesională. Nu neglijaţi latura sentimentală, dacă nu vreţi să aveţi necazuri. Deşi sunteţi convins că puteţi duce la bun sfârşit mai multe activităţi în care v-aţi angajat, s-ar putea să nu aveţi spor şi să nu vă reuşească mare lucru. Nu forţaţi lucrurile!

EXPERIMENT INEDIT!

Doriţi să experimentaţi ceva nou şi ieşit din comun. Nu încercaţi să vă atrageţi prietenii în aventură deoarece veţi fi dezamăgit de lipsa lor de imaginaţie. Săriţi în ajutorul unui prieten aflat la necaz sau pledaţi în favoarea cuiva apropiat când este vorba de luarea unei decizii. Sunteţi apreciat în grupul de amici.

 

AVETI SOLUTII PENTRU ORICE PROBLEMA!

 

Mintea vă este vioaie şi reuşiţi să găsiţi soluţii chiar şi pentru problemele cele mai întortocheate. Fizic sunteţi ceva mai sensibil şi nu este exclus să aveţi parte de o indigestie. Interesul dvs. pentru relaţia cu persoanele de sex opus va creşte constant pe parcursul acestei zile. Ar fi de dorit însă să vă manifestaţi cu ceva mai multă toleranţă.

 

DUPA FAPTA SI RASPLATA!

De muncit, veţi munci mult, dar rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât speraţi. Nu trebuie să fiţi neliniştit, ele vor apărea cu siguranţă dar e nevoie de perseverenţă. O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Ar fi bine să evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile.

SURPRIZE PLACUTE!

Sunteţi prea ocupat pentru a ţine cont de toate mofturile partenerului. Aveţi şansa să rezolvaţi aceste mici neînţelegeri şi chiar să aveţi o mică bucurie sentimentală. Sunteţi ceva mai obosit ca de obicei, vă ocupaţi mai mult de propria persoană, dar veţi avea parte de surprize plăcute. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

POSIBILA GAFA!

Partenerul vă acordă mai multă atenţie şi este mai tandru ca de obicei, dar poate face o gafă în societate. E o zi în care nu aveţi timp să vă plictisiţi. Aveţi multe de făcut prin casă şi probleme de familie de rezolvat, aşa că nu prea veţi avea timp să vă ocupaţi de propria persoană. Trebuie să faceţi un compromis.

AZI SUNTETI UN BUN NEGOGIATOR

Reuşiţi prin calmul dvs. să aplanaţi declanşarea unui conflict de proporţii la serviciu. Cei necăsătoriţi se pot baza în continuare pe ajutorul părinţilor în orie situaţie. Nu acceptaţi ofertele mai puţin legale, în primul rând pentru că vă consideraţi un om de onoare. Surprinzător, cei ce ieri v-au răsfăţat, azi vă calomniază.

ATENTIE LA FOSTII PARTENERI!

O parte dintre foştii parteneri vă devin rivali şi sunt periculoşi deoarece vă cunosc toate modurile de acţiune. Oricum, scăpaţi de o povară cu ajutorul rudelor apropiate. Nimeni nu este mai ocupat ca dvs. Aşa că repetaţi, obsesiv, în zorii zilei. După o veste, neliniştea se risipeşte şi munca dvs. va da roade pentru că veţi fi mai metod

VOINTA DE FIER!

Nu mai aveţi timp pentru răsfăţ. Rezolvaţi problemele cu conştiinciozitate. Este emoţionantă voinţa dvs. Principalul ţel propus merită urmărit fără resentimente. Conflictele pot izbucni din orice nimic. Cu cât comunicaţi mai puţin, cu atât mai bine. Nu vă implicaţi, lăsaţi pe fiecare să facă ce-i place.

INCERCATI SA VA STAPANITI!

Abţineţi-vă de la orice replici usturătoare sau declaraţii categorice. Dacă veţi sta retras şi tăcut, nu veţi avea mai târziu nici un motiv să vă pară rău de ceea ce aţi spus. Aveţi bani. Cel puţin aşa ar trebui să fie. Faceţi unele investiţii de suflet. Credeţi că trebuie să înnoiţi garderoba şi să scăpaţi de criticile rudelor. Norocul este ca vremea…

ARMA DUMNEAVOASTRA E OPTIMISMUL!

Veştile discrete sunt un tonic de care aveţi nevoie. Lăsaţi la urmă nemulţumirile de la locul de muncă. Randamentul dvs. e apreciabil. Dvs., cei optimişti, veţi fi fericiţi. Treburi importante se ivesc în anturajul dvs., unde domneşte o incertitudine. Orice s-ar întâmpla, dvs. preluaţi ştafeta şi lucrurile se descurcă. Pentru a avea forţă, trebuie să fiţi voioşi.

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

MOMENTUL ASTEPTAT!

Reușiți să vă redresați bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiți la serviciu. Puteți să vă faceți planuri pentru o călătorie.  Sunteți foarte hotărât și reușiți să terminați cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse.  

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here