N-o fi peste tot zăpadă zilele astea, dar tot e o vreme bună pentru filmele și serialele pe care le-ai amânat tot anul. Venim și noi să-ți îmbogățim lista cu câteva recomandări de pe platformele de streaming.

 

Bullet Train (Netflix). Brad Pitt e în rolul lui Ladybug, un asasin hotărât să-și facă treaba, în ciuda ghinioanelor care-l urmăresc la tot pasul. Are parte de o misiune complicată, pentru că inamici din toată lumea s-au strâns în trenul rapid cu care Ladybug călătorește, pregătiți să-l omoare.

 

White Lotus (HBO Max). Mini-seria, ajunsă la cel de-al doilea sezon, e o satiră socială de toată frumusețea. Într-un decor paradisiac se intersectează mai multe tipuri de nefericire, iar tensiunea crește cu fiecare episod.

 

Operation Mincemeat (Netflix). În timpul celui de-al doilea război mondial, doi agenți secreți plănuiesc să oprească ofensiva Germaniei hitleriste în Europa și să salveze mii de vieți. Iar pentru asta trebuie să „recruteze” un cadavru.

 

Elvis (HBO Max). Regizat de Baz Luhrmann și cu o distribuție din care fac parte Austin Butler și Tom Hanks, filmul explorează viața și muzica superstarului Elvis Presley.

 

The Noel Diary (Netflix). De Crăciun, un scriitor se întoarce în casa în care a copilărit, cu gândul să facă curățenie printre lucruri vechi, și întâlnește o tânără care își caută mama. Poate un vechi jurnal să le dezlege trecutul și inimile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here