din 10 Mai 2022, ora 18:30

 

  • Freddie De Tommaso și Lise Davidsen, revelațiile operei mondiale debutează la Opera Națională București
  • Concertul de Gală Extraordinar este dat în beneficiul Institutului Regional de Oncologie din Iași
  • Biletele (începând de la 25 RON) se pot achiziționa de pe tickets.operanb.ro sau de la casa de bilete a Operei Naționale București

 

          București, 6 Mai 2022

Opera Națională București are deosebita bucurie de a anunța că senzaționalul tenor anglo-italian Freddie De Tommaso se va alătura celebrei soprane Lise Davidsen pentru Concertul de Gala Extraordinar în beneficiul Institutului Regional de Oncologie din Iași.

         Concertul de

Comunicat de presă

gală Extraordinar va avea loc în data de 10 Mai 2022, ora 18:30, în cadrul Stagiunii Centenare a Operei Naționale București.

José Miguel Pérez Sierra va dirija Orchestra și Corul Operei Naționale București (maestru de cor: Daniel Jinga), iar conceptul regizoral îi aparține lui Rareș Zaharia.

Institutul Regional de Oncologie Iași este singurul institut public din România mono specializat în diagnosticarea și tratamentul cancerului construit și dotat la standarde europene după 1990.

Freddie De Tommaso și Lise Davidsen sunt revelațiile vocale al lumii operei internaționale, printre cei mai căutați artiști de toate marile teatre de operă din lume, anul acesta susținând concertele de deschidere și cel final al festivalului BBC Proms.

Freddie De Tommaso a atras atenția în anul 2018 când a cucerit cele mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here