– Timp de aproape trei decenii, Festivalul Golden Drum a fost unul dintre cele mai vizibile puncte de întâlnire ale comunităților profesionale de creație, marketing și publicitate din spațiul publicitar european. Acesta a avut întotdeauna un impact profund asupra dezvoltării industriei creative, nu numai în cadrul Noii Europe, altădată atât de familiară, ci și în afara acesteia.

 

În fiecare an, în cadrul festivalului sunt sărbătorite cele mai bune idei, cele mai bune echipe de creație și cei mai buni specialiști care și-au lăsat amprenta asupra industriei, cei care reușesc să insufle spirit unei idei mărețe. În ultimii doi ani, pandemia de Covid-19 ne-a împiedicat să sărbătorim în persoană, dar acum suntem gata să refacem din nou conexiunea cu participanții noștri!

 

„Golden Drum va porni într-o călătorie unică. Echipa noastră este pregătită să se mute și să se stabilească în Rovinj, Croația, la doar 70 de kilometri de Portorož. Într-adevăr, anul acesta vom sărbători creativitatea în toată splendoarea ei pe 23 septembrie pe Riviera croată” – Mojca Briščik, președintele festivalulului Golden Drum.

 

Programul de o zi Golden Drum va fi găzduit de Weekend Media Festival, cel mai mare festival regional de media. O zi plină de inspirație, creativitate și profesioniști de excepție, cu o decernare de premii și o petrecere avangardistă în completare.

 

„Suntem extrem de onorați să primim Golden Drum în cadrul Weekend Media Festival. Golden Drum a fost un sinonim al excelenței timp de decenii în industria creativă. Această colaborare conectează două dintre cele mai mari evenimente de media, marketing și comunicare din regiune. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la Rovinj!” – Tomo Ricov, director Weekend Media Festival.

 

Vă așteptăm să refacem împreună legătura pierdută și să ne fiți alături în Rovinj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here