Durerile articulare sunt supărătoare, provoacă o stare de disconfort și în unele cazuri ajung să împiedice mobilitatea unei persoane. Îngrijorător este faptul că aceste dureri încep să apară de la o vârstă din ce în ce mai scăzută. Cu toate acestea, există specialiști care susțin că durerile de articulații pot fi prevenite și chiar tratate.

Este știut faptul că dintre suplimentele naturale cele mai eficiente pentru articulații sunt cele pe bază de colagen, o proteină cu un rol esențial în sănătatea cartilajelor. Dar pe lângă colagen, durerile de articulații pot fi prevenite și cu ajutorul altor suplimente pentru articulații de la Planteco.

Avantajele folosirii uleiului ozonat de cânepă

Uleiul ozonat pătrunde în adâncime în piele și acolo se disociază din ozonide în ulei și ozon, ceea ce asigură absorbția a peste 95% din substanțele active în timp scurt (câteva minute), dar și un efect local de ozonoterapie, prin distrugerea virusurilor, bacteriilor și a celulelor canceroase. Renumitul ulei ozonat  de cânepă este folosit în tratarea unor afecțiuni grave.

  • Benefic în tratarea durerilor reumatice: aplicarea uleiului are un efect imediat de calmare și chiar de dispariție a durerilor reumatice. Se recomandă urmarea unui tratament de cel puțin 6 luni, poate avea și efecte de regenerare a articulațiilor și de redobândire a mobilității.
  • Ameliorează stări de anxietate și depresie: uleiul ozonat de cânepă este un anxiolitic eficient în reglarea diverselor stări afective și în prevenția fazelor depresive. De asemenea, are proprietăți curative în cazul atacurilor de panică și de anxietate.
  • Luptă împotriva anumitor forme de cancer: CBD luptă împotriva anumitor tipuri de cancer, având proprietăți anti-tumorale. Canabidiolul are acțiune antiangiogenică (inhibă crearea de vase sangvine noi care susțin creșterea tumorală).
  • Recomandat în prevenirea bolilor neurologice și neuropsihiatrice. Uleiul ozonat de cânepă are efecte neuroprotective, ceea ce-l recomandă în bolile care afectează sistemul neuronal. Este adjuvant în tratarea simptomelor bolilor Alzheimer sau Parkinson. Totodată, este recomandat celor predispuși la accidente vasculare cerebrale având efect preventiv.

 Ce conține crema Deep Blue?

Crema Deep Blue este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru reumatism și dureri articulare. Pe bază de ingrediente naturale cu puternice calități dovedite în tratarea articulațiilor și reumatismului, precum Perisor, Camfor, Mentă, Tansy-Floare, Mușețel Albastru, Helichrysum și Osmantus, crema Deep Blue este prima opțiune în rândul celor care i-au descoperit deja proprietățile cu adevărat miraculoase.

Multe persoane, în special cele trecute de vârsta a doua, se plâng de dureri de articulații și reumatism și  unele nu au găsit încă remediul ideal care să ia durerea cu mâna, în doar câteva minute. Crema Deep Blue are ca scop primordial alinarea durerilor, problemelor ce țin de mușchi, tendoane, articulații. Crema ajută circulația sangvină, este un puternic analgezic și antiinflamator, asistă încălzirea părților inflamate.

Este foarte bună pentru cei care suferă de reumatism, artrită acută, probleme cronice ale coloanei și ale genunchiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here