După colaborarea de succes cu Victor Biliac (DJ Osaka) pentru piesa „Kayaye”, Leya D. lansează „Ta Ra Ra”, un single despre iubire, dar și despre libertatea de a putea alege să trăiești așa cum ai visat. Iar videoclipul completează prin imagini povestea versurilor.

„Ta Ra Ra” este o piesă care transmite foarte multă energie și un feeling special încă de la primele acorduri. Single-ul este compus de Leya D. și Alin Radu, versurile îi aparțin Mădălinei Cernat, iar videoclipul este realizat de Călătorie Magică, în regia lui Alex Marica.

„Sunt foarte încântată de acest single și mă bucur enorm că am reușit să scriu această piesă alături de Alin Radu și Mădălina Cernat. Sper ca «Ta Ra Ra» să ajungă la cât mai mulți oameni și să intre în topuri. Vreau să mulțumesc celor care au avut încredere în proiectul meu muzical și m-au sprijinit de-a lungul timpului, Călătorie Magică pentru videoclipuri și în mod special Cat Music și Voices Media”, spune Leya D.

Fosta concurentă X Factor, Leya D. a lansat de-a lungul timpului piese de succes precum „Am 1000 de motive”, „Karma” (feat. Kalif), „Right now” și „Am nevoie de tine” (alături de N.O.A.H și Magyc).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here