Link YouTube: https://youtu.be/7JkFoNqIPRQ

 

 

JO si-a surprins fanii cu lansarea celui mai nou single. „Rapitor” a fost lansat duminica si a strans in doar cateva ore peste 200.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Piesa si videoclipul au fost pregatite in cel mai mare secret, iar personajul masculin din videoclip este interpretat chiar de catre Juno, iubitul artistei.

 

Cunoscuta in industria muzicala romaneasca pentru piesele frumoase pe care le lanseaza, „Rapitor” nu se dezice de aceasta reteta de succes pe care o aplica JO. Mesajul piesei vorbeste despre o relatie toxica din care nu vrei sa iesi desi stii ca iti face rau: „Piesa #Rapitor descrie o relatie toxica in care orice te-ar sfatui lumea sau prietenii, continui sa iei aceleasi decizii, pentru ca fara persoana iubita dorul te rapeste!”, spune artista.

 

Desi nu este un secret pentru fanii lor ca au o relatie, JO si Juno nu au mai aparut impreuna intr-un videoclip. Cei doi au o relatie de aproape doi ani si lucreaza, evolueaza si calatoresc impreuna. Juno a lucrat impreuna cu Smiley la versurile piesei, asa ca pentru el a fost foarte usor sa intre in rolul „baiatului toxic” din relatie.

 

„Alex Parker și Marius Dia au venit cu ideea piesei si le multumesc pentru ca au avut incredere in mine. Am terminat piesa in studiourile HaHaHa Production impreuna cu Smiley si Juno care au avut un aport la versuri. Am decis sa filmez clipul cu Juno pentru ca inca de cand scriam piesa, ne-am inspirat din viata reala si ne-am regasit in versuri. Cel mai bun regizor pentru aceasta piesa mi s-a parut Dan Petcan, alaturi de care am mai lucrat in trecut si am avut intotdeauna succes impreuna!”, a adaugat JO.

 

JO a cunoscut succesul cu primul sau single, „Soapte”, care a strans peste 18 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a lansat o serie de single-uri ce au ajuns ulterior super-hituri: „Mesajul meu” si „Cu un picior in rai”, dar si colaborari cu artisti precum Randi sau Jorge. Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Pana vara viitoare” a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de aproape jumatate de an si a depasit in doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. In 2018, JO s-a facut remarcata cu piesa „In lipsa ta”, care a strans peste 14 milioane de vizualizari, dar si cu lansarea a doua single-uri in limba spaniola, o premiera in cariera sa, „Maria” si „Sangria”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here