După o operație de mărire (augmentare) a sânilor, în proporție de 50% contează îngrijirea post-operatorie, aceasta fiind la fel de importantă ca intervenția în sine, pentru un rezultat final de nota 10. Și asta pentru că forma finală a sânilor este determinată de fixarea corectă a implanturilor, care se realizează cu ajutorul unei bustiere compresive.

După mărirea sânilor, Lipoelastic îți propune un program în 2 pași, pentru obținerea unor rezultate postoperatorii excelente.

 Articolele de compresie, în general, accelerează procesul de vindecare. Dacă nu le folosești, convalescența va dura mai mult, iar rezultatul operației poate să nu fie cel așteptat. 

Lipoelastic

Mărirea sânilor rămâne cea mai populară operație plastică și estetică din lume: anul trecut, doar în Statele Unite s-au realizat 290.467 de astfel de proceduri (cu 4% mai mult decât în 2015). Dar știai că un rezultat reușit nu depinde doar de chirurgul care te operează, fie că optezi pentru implanturi mici sau mari?

Doar bustierele compresive de specialitate, testate clinic și realizate după criterii aplicate în terapia de compresie, garantează – după operația de mărire a sânilor – fixarea implanturilor în poziția ideală, astfel încât să se obțină cel mai natural rezultat. În plus, articolele de compresie, în general, accelerează procesul de vindecare. Dacă nu le folosești, convalescența va dura mai mult, iar rezultatul operației poate să nu fie cel așteptat. Bustierele compresive se poartă timp de 4 – 8 săptămâni după operație (în funcție de recomandarea medicului), inclusiv pe timpul nopții. Și nu, nu o poți purta pe cea în care mergi la sală!

Din 2002 încoace, Lipoelastic (Cehia) produce articole compresive , fiind compania cu cele mai multe teste de specialitate realizate. În România, GR Estetica Distribution este, din anul 2008, unicul distribuitor de bustiere compresive post-augmentare Lipoelastic . Bustierele compresive marca Lipoelastic au 6 avantaje clare: îți garantează fixarea implanturilor în poziția corectă, minimalizează edemele (umflăturile) și vânătăile, accelerează vindecarea, reduc riscul infecțiilor, te ajută să îți reiei activitățile obișnuite mai rapid și le poți purta și după vindecare (pe post de lenjerie sportivă/intimă). Toate articolele de compresie sunt disponibile în mai multe variante de culoare: natural, alb, negru sau roz.

Lipoelastic a implementat un program în 2 pași, care ajută la obținerea unor rezultate postoperatorii excelente. În prima fază de recuperare (imediat după operație, timp de până la 2 săptămâni), este indicat să porți bustiere de bumbac din colecția Classic. Modelul fără  cusături ajută sistemul limfatic și este îmbogățit cu ioni de argint (reduc riscul de infectare, accelerează procesul de vindecare și elimină apariția mirosului neplăcut). Purtându-le, pielea respiră și nu se irită, se menține un microclimat stabil, iar transpirația este eliminată pe partea exterioară a materialului.

În a doua fază de îngrijire (3 – 6 săptămâni după pasul 1), este indicat să porți bustierele din colecția Unique. Acestea permit ajustarea compresiei, materialul perforat permite circulația aerului, menține o temperatură constantă a corpului și previne acumularea umidității. Bustierele compresive Lipoelastic au un aspect elegant și sunt confortabil de purtat pe o perioadă îndelungată de timp. Dacă vrei sâni frumoși, cu aspect natural, postoperatoriu nu uita de bustiera compresivă Lipoelastic!

Despre Lipoelastic

Lipoelastic este un brand de top în domeniul chirurgiei, din anul 2002 încoace. Compania dezvoltă și produce articole de compresie cu ajutorul unei echipe de specialiști, iar doctorii din peste 70 de țări – inclusiv România – le recomandă pacienților excelentele produse marca Lipoelastic. Compania este unul dintre cei mai mari producători din domeniul chirurgiei din lume și lider în Europa. Pe lângă bustiere și alte articole compresive postoperatorii, Lipoelastic realizează și ciorapi compresivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here