Nicio mamica nu se poate lipsi de caruciorul pentru copii deoarece aceasta este foarte practic, util si ajuta foarte mult la deplasarea micutilor, fara sa fie nevoie de un efort deosebit din partea parintilor sau a persoanelor care il folosesc. Totusi, alegerea “caruciorului perfect” reprezinta o adevarata provocare si de cele mai multe ori este o activitate care implica o buna perioada de timp.

Siguranta copilului ocupa fara urma de indoiala primul loc in topul prioritatilor. Echipa Baby Universe va prezinta factorii care ar trebui sa tineti cont cand achizitionati un carucior. Primul este reversibilitatea sa deoarece aceasta permite copilului sa fie pozitionat cu fata sau catre directia de mers, moment in care va puteti vedea, la nevoie, copilul. De asemenea, centura de prindere in 5 puncte este cea care asigura copilului o buna stabilitate, diminuand riscul de a se desprinde.

Caruciorul bexa

Carucioarele Bexa recomandarea cea mai des intalnita in cazul specialistilor. Acest carucior este 3 in 1 si contine un landou pentru bebelusi care se recomanda imediat dupa nastere si pana la 7 luni sau 12 kg. Landoul este captusit la interior cu 100% bumbac si contine o saltea confortabila pentru cel mic. El are maner pentru transport, un maner captusit in intregime cu piele, iar spatarul este reglabil permitand asezarea in 3 pozitii a micutului. De asemenea, landoul contine un sac termic pentru picioare si o copertina cu fereastra de vizitare. Dimensiunea sa este ideala pentru a asigura confort, atat bebelusului, cat si persoanei care il foloseste iar materialele lavabile permit curatarea usoara a landoului, ori de cate ori este necesar.

Cea de a doua functionalitate a unui carucior bexa este varianta sport si spatarul regrlabil pentru mai multe pozitii, incluzand si varianta orizontala si putand astfel folosit chiar si de nou-nascuti.  Pentru a asigura confortul bebelusului, spararul contine si o perna adaptor din textil.

Exista si cea de a treia functionalitate a caruciorului deoarece el poate fi folosit si ca scaun auto de tip scoica si este ideal pentru micutii care au pana in 10 kg sau 12 luni. Pentru fixarea si siguranta micutului, caruciorul contine centura de siguranta cu prindere in 3 puncte si permite fixarea in masina cu centurile de siguranta.

Caruciorul kiddo

In cazul in care cautati un carucior pentru gemeni, un carucior kiddo este alegerea ideala. Caruciorul este disponibil in mai multe culori, in functie de preferinte si este potrivit pentru nou-nascuti. El are spatarul reglabil in mai multe pozitii pana la pozitia orizontala, iar centura de siguranta se fixeaza in 5 puncte, asigurand siguranta micului. In plus, caruciorul kiddo este extrem de accesibil si este preferinta de top a persoanelor  cu venituri medii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here