,, Merida One-Sixty 5000 este o adevarata binecuvantare pentru ciclismul de tip downhill. Suntem mai mult decat siguri ca ar putea cu usurinta sa castige orice cursa enduro la nivel inalt’’
Acestea sunt cuvintele unui velotecar care a testat deja noua bicicleta Merida One-Sixty 5000, disponibila la magazinul Veloteca , principalul furnizor al acestui brand de biciclete din Romania.

Merida este una dintre cele mai mari companii de biciclete din lume, ce distribuie produse in peste 77 de tari. Practic, era si momentul sa se orienteze catre piata enduro printr-o oferta intr-adevar competitiva, care sa ingrijoreze in mod real principalii jucatori din piata . One-Sixty este o bicicleta de munte si enduro ale carei componente sunt esentiale pentru un stil de pedalat care sa prinda o viteza foarte mare. Vorbim despre cauciucuri agresive (are anvelope Maxxis Minion DHR II TR EXO 3C 2.4 / Minion DHR II TR EXO Dual 2.4), roti de 27.5 inch, sistem de reglare automata a seii, suspensii super performante (FOX FACTORY 36 FLOAT 27.5″ + BOOST 15X110 HSC, LSC, Kashima) si ghidon cuprinzator (MERIDA EXPERT 35 760). Reprezinta o regandire completa a bicicletelor de moda veche One-Sixty, fiind mult mai atractiva ca si aspect, cu linii mult mai clar conturate.
Aceasta bicicleta cu un unghi al capului de 65,3 grade, tine intotdeauna situatia sub control; constructia sa de aproximativ 2.5 kg si o inclinatie de 68,5 grade a scaunului asigura o pozitie a corpului care sa nu fie prea indepartata de centrul bicicletei. Un lant frumos si scurt de 430mm (KMC X11-1) controleaza modul in care se poate vira si sari intr-un mod jucaus, dar precis.
Tehnologiile de care aceasta dispune sunt Anti Wrinkle System, C-S Post Mount Disc, Double Stop / Down tube Exit, Float Link, Internal Cable, Nano Matrix Carbon, Post Mount Disc, Smooth Welding, Thru-Axle si X-Taper Headtube.
Noile biciclete de 160mm devin din ce in ce mai lungi, necesitand trasee cu o gravitate mare de partea lor, cu siguranta nu pentru capacitatea oricaruia dintre noi.
Nu ne mira faptul ca Veloteca este in momentul de fata cel mai important importator de biciclete Merida in Romania. Experienta lor destul de vasta le permite sa faca diferenta intre o bicicleta de calitate si una deloc performanta, prin urmare nu este de mirare ca gama lor de produse este intotdeauna actualizata. Atractia pentru bicicletele Merida i-a facut sa devina numarul 1 in vanzarea lor si sunt mereu la curent cu tot ceea ce inseamna calitate. Pentru ca da, o Merida poate depasi orice limite si asteptari si poate aduce multe premii de top in competitiile de profil. In fapt, aceste biciclete au fost de-a lungul timpului testate de catre cei mai buni ciclisti, anume campionii de talie mondiala de la echipele Multivan Merida Biking Team si Team Lampre, care au castigat titluri importante la competitiile mondiale si locale, medalii de aur si argint la Olimpiade, titluri nationale, europene si mondiale, rezultate excelente la echipe.
Asa cum afirma si presedintele companiei Merida, aceasta are o mantra deosebita fata de celelalte biciclete: MORE BIKE – pentru ca Merida va oferi intotdeauna cea mai placuta experienta pe care nici o alta bicicleta nu ti-o poate da.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here