Poți să faci mai mult pentru Roșia Montană! În această vară, ai ocazia să vizitezi frumoasa localitate din Apuseni, să dai o mână de ajutor la dezvoltarea economică prin turism și să susţii educaţia copiilor din sat, iar cine se înscrie devreme are parte de o surpriză dulce 🙂

În perioada 12-15 august, Prietenii Roşiei Montane îți propune un eveniment caritabil, ocazie cu care încurajezi dezvoltarea turismului local și contribui la achiziționarea unui videoproiector care să ajute la predarea cursurilor la clasele I-VIII. 75% din venituri merg către roşienii ce cred în alternativa turistică, 25% către şcoala din localitate. Nimic pentru noi, totul pentru Roșia Montană!

Pachetul costă doar 290 de lei şi include:

– trei nopţi de cazare și șase mese îndestulate, două pe zi (vom fi la tur în timpul zilei)

– şase tururi ghidate, inclusiv Galeriile Romane şi Muzeul Mineritului, târgul minier și monumentele de patrimoniu, bisericile seculare, monumentele naturale şi binecunoscutele peisaje ale Ţării Moţilor

– ateliere de albinărit și astronomie

– proiecții de film

– povestiri în jurul focului

– participarea la activităţile Zilelor Patrimoniului, organizate anual la Roşia Montană

Înscrierea se face prin mesaj la [email protected] urmat de achitarea unui avans de 90 de lei. Termenul de înscriere este 1 august.

Pachetul nu cuprinde transportul. Numărul de locuri este limitat.

Cine se înscrie devreme dulceață primește! Cei înscriși până la 10 iulie primesc din partea casei o sticlă de sirop făcut în Roșia Montană. Ai de ales între zmeură, soc, căpșune și brad.

—————————————————————————————————————————-

Prieteniii Roşiei Montane este un grup nou format, de voluntari implicaţi de zece ani în salvarea Roşiei Montane. Am organizat de-a lungul timpului excursii, concerte, acțiuni caritabile, expoziţii, inclusiv manifestarea anuală Ziua Roșiei Montane. Considerăm că salvarea pe termen lung a zonei include turismul etic, susținerea educației și introducerea în UNESCO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here