ANXIOS

Nu sunteţi în apele dvs. şi vi se pare că vă pândesc pericole la tot pasul. Nu fiţi atât de pesimist, căci nu vă aşteaptă o zi foarte grea decât dacă v-o faceţi singur.

MUNCA IN EXCES

Pentru a finaliza toate activităţile pe care le-aţi început, trebuie să vă organizaţi cu mare atenţie şi să vă planificaţi fiecare clipă. Timp liber nu veţi avea prea curând. În relaţiile cu superiorii dvs. se instalează un climat de cooperare.

BATETI CU PUMNUL IN MASA!

A sosit momentul să vă impuneţi punctul de vedere şi să dovediţi că sunteţi o persoană care ştie să-şi apere drepturile. Atenţie la un lucru de valoare. Aveţi tendinţa de a fi superficial, fapt care v-ar putea afecta activitatea.

AVETI NEVOIE DE RABDARE

Astăzi sunteţi gata să vizitaţi nişte rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. Este cazul să vă înarmaţi cu ceva mai multă răbdare. S-ar putea să nu reuşiţi să terminaţi la timp tot ce v-aţi propus.

REDRESARE FINANCIARA!

Apar probleme neprevăzute care vă determină să vă schimbaţi programul. Este posibil ca cineva să vă propună o afacere care v-ar ajuta să vă redresaţi financiar. Ar fi bine să nu vă detaşaţi prea mult de problemele celorlalti

UN PROGRAM INCARCAT SI PLIN DE NEPREVAZUT!

S-ar putea să vă indispună o rudă apropiată. Totuşi, mai târziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile. Spre seară, mergeţi în vizită la prieteni. Se anunţă o zi încărcată, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar lista de priorităţi.

DATI DOVADA DE FERMITATE!

Fiţi fermi, dar delicaţi totodată. Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Eliminaţi deciziile care-i vor afecta pe cei prea sensibili.

FINALIZARI NESPERATE

Acasă se conturează un nou prilej de a finaliza activităţi care au bătut pasul pe loc. Sunteţi energici şi plini de voinţă. Puteţi finaliza fără probleme ce v-aţi propus.

BUNELE INTENTII NU SUNT SUFICIENTE

Cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor, se vor găsi persoane care să vă supere. Păstraţi un secret faţă de partener.

FACETI APEL LA DIPLOMATIE!

Realizarea scopurilor urmărite depinde de diplomaţie şi cumpătare. Aveţi prea multă încredere în persoanele influente, dar nu trebui să uitaţi scopurile.

AVETI NEVOIE DE INFORMATII!

Aveţi antenele întinse pentru a afla cât mai multe. Faceţi planuri minuţioase, pe care le dezvăluiţi doar în ultimul moment. Sentimentele dvs. devin mai stabile.

DEVENITI MAI INTELEGATOR!

O nouă atitudine către viaţă vă va face să deveniţi mai toleranţi, mai flexibili şi să comunicaţi cu mai multă sinceritate. Relaţiile la locul de muncă sunt satisfăcătoare.

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

VA URMARESTE NOROCUL

Conjunctura favorabilă vă ajută să depăşiţi diferite obstacole, întârzieri şi dificultăţi materiale. l. Aveţi şanse la jocuri de noroc. Totuşi, nu mizaţi prea mult.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here