O femeie în vârstă de 104 ani a murit puțin mai mult de o săptămână după ce, probabil, a stabilit un posibil record mondial pentru cel mai în vârstă parasutist.

Dorothy Hoffner a sărit de la 13.500 de picioare dintr-un avion cu Skydive Chicago din Ottawa, Illinois, pe 1 octombrie. Ea a murit probabil în somn luni, la Brookdale Senior Living, a declarat centrul. Național Dacă parasutismul este pe lista ta de dorințe, iată o poveste care te-ar putea ajuta să faci pasul

„Asociații de la Brookdale Lake View sunt profund triști de trecerea rezidentei noastre, Dorothy Hoffner,” se arată în declarație. „Am fost încântați să o vedem continuând să trăiască cu pasiune și scop, sări parachute luna trecută la vârsta de 104 ani și, în cele din urmă, dovedind că vârsta este doar un număr. Ea va fi foarte regretată de întreaga noastră comunitate.”

Guinness World Records încă lucrează pentru a confirma dacă Hoffner a stabilit recordul pentru cea mai în vârstă persoană care a sărit cu parașuta.. Recordul actual îi aparține lui Linnéa Ingegärd Larsson din Suedia, care avea 103 ani când a sărit în 2022, a relatat Associated Press.

Hoffner a făcut prima sa săritură la vârsta de 100 de ani.

Un serviciu memorial pentru ea va avea loc în luna viitoare, a spus AP.

PRELUARE:_ https://www.npr.org/2023/10/11/1205280562/104-woman-dies-skydiving-record

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here