Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, va transmite live o nouă ediție a Cupei Andreea Răducan – competiția de gimnastică organizată de campioana olimpică și mondială.

Evenimentul se va desfășura în perioada 5-6 mai, în sala de sport a Colegiului Tehnic Al. I. Cuza din Bârlad, de la ora 09:30 și este dedicat viitoarelor campioane ale gimnasticii. Aflat la cea de-a VIII-a ediție, acesta va reuni peste 100 de participante din întreaga țară, care se vor întrece în cele două zile de concurs, atât pe echipe, cât și individual.

Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 şi 2, cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. Acestea vor concura pentru podium în cadrul celor cinci probe individuale: sărituri, paralele, bârnă, sol şi individual compus, precum şi în cadrul competiţiei pe echipe. Toate gimnastele participante vor fi răsplătite cu premii în produse, iar câştigătoarele vor primi şi premii în bani, diplome şi trofee, în funcţie de performanţa obţinută în cadrul competiţiei.

Componentă hardware – Axis Communications

Pentru transmiterea live a evenimentului, vor fi folosite 4 camere IP de reţea Axis, printre care şi modelul V5915. Această cameră este primul echipament de acest gen de la Axis care părăsește domeniul supravegherii video, asigurând un nivel de calitate a imaginilor și o fidelitate a culorilor potrivite pentru orice transmisie sau înregistrare de foarte bună calitate, precum înregistrarea unui discurs, a cursurilor din sălile de clasă sau pentru video-conferințe. De fapt camera este perfectă pentru evenimente sportive precum cel care va avea loc în weekend, dar este şi o alegere extrem de inspirată pentru o multitudine de scenarii de utilizare unde accentul se pune pe claritate și performanță.

În materie de specificații, AXIS V5915 poate filma imagini 1080p cu până la 50FPS, necesită lumină ambientală de 1.0 lux pentru color și 0.03lux pentru monocrom și încorporează conectivitate HDMI, SDI și XLR pe lângă clasicul port RJ-45 pentru conectarea la rețea. În plus, camera este de tip PTZ și oferă funcție de zoom optic 30x, permițând astfel urmărirea de aproape a subiectului dintr-o scenă de acțiune. Instalarea camerelor a fost realizată de către compania Team One Professional Services, din Iaşi, partener autorizat Axis Communications din anul 2009.

Componentă software – CamStreamer

În ceea ce privește componenta software, transmisia va fi intermediată și de această dată de aplicația CamStreamer. Dezvoltată de NetRex, aceasta este caracterizată, pe lângă avantajele calității excelente și a performanțelor foarte bune, de ergonomia deosebită în utilizare. Practic, aplicația se instalează în camerele AXIS, iar transmisia se realizează direct către platforme populare precum YouTube sau Facebook, fără niciun alt echipament intermediar în afara infrastructurii de rețea. Asta înseamnă că soluția este extrem de simplu de instalat și operat, necesită resurse minime și poate fi implementată fără probleme de utilizatori.

Evenimentul va putea fi urmărit online, atât pe YouTube, cât și pe Facebook, prin accesarea:

https://www.facebook.com/AndreeaRaducanOfficial/

https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

https://www.youtube.com/channel/UCrdiXOUZtqMnwg6zv86SkAw

 

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluţii inteligente şi sigure, contribuind în mod direct la tranziţia către soluţii digitale de supraveghere. Produsele şi soluţiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare şi deschise.

Axis are peste 2.700 de angajaţi în peste 50 de birouri din lume şi cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia şi este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here