Luni, 05 Martie 2018, demareaza in Bucuresti seria de primavara a Conferintelor BookLand Evolution (editia a 5a), cel mai amplu proiect cultural, care ofera anual liceenilor si studentilor din 23 orase o oportunitate excelenta de dezvoltare personala prin discutii libere cu sute de profesionisti consacrati.

 

Tinerii bucuresteni sunt asteptati intre 05-09 Martie, in intervalul orar 14:00-16:00, la Academia de Studii Economice (Piata Romana nr. 6, sector 1).

Speakerii Conferintelor BookLand Evolution sunt: Andrei Rosu, Dani Otil, Cristina Balan, Alina Dumitrascu, Ioana Moldovan, Andreea Orindaru, Corina Puiu, Joseph Hadad, Adrian Niculescu, Marius Petrescu, Ionel Burtea, Mihaela Tatu, Maia Morgenstern, Ionut Rites si Marian Coman. Moderatorul acestei editii este Andrei Gabriel Stupu.

Victor Hugo spunea ca „deschiderea unei scoli inseamna inchiderea unei inchisori”. Imi doresc un viitor in care copiii nostri sa traiasca intr-o societate normala si propera. Sa isi descopere de timpuriu pasiunile si sa le dea curs. Sa isi traiasca visele. Prin evenimentul BookLand Evolution mi-am propus sa ajut participantii sa isi construiasca rapid o versiune mai buna, capabila de atingerea unor obiective mari.” – Andrei Rosu, sportiv de anduranta, blogger, scriitor si vorbitor inspirational, organizator de evenimente caritabile si sportive, sustinator de proiecte sociale, donator benevol de sange.

 

„Indragosteste-te! Apasa acceleratia sufletului de cate ori poti. Traieste orice cu pasiune: meciurile de handbal, competitiile, cursele. Cand cresti, iti vei pune filtre care vor diminua emotiile…sentimentele…trairile.” – Dani Otil, prezentator TV.

 

In muzica nimic nu trebuie. Nu trebuia sa fac prima piesa in romana. Muzica e inainte de toate, simtire. Macar asta sa avem in vedere: ca muzica a aparut din nevoia omului de a-si exprima trairile, nu pentru a vinde discuri.–  Cristina Balan, cantareata, fosta membra a trupelor Impact si ABCD si castigatoarea celui de-al cincilea sezon al emisiunii-concurs Vocea Romaniei.

O singura idee descoperita intr-o carte iti poate schimba gandurile, modul in care vezi lumea si chiar traiectoria vietii. Citeste, cauta acea idee, lasa-te calauzit de ea si de o doza abundenta de entuziasm, curiozitate si perseverenta si, in mod sigur, vei stii cum sa spargi tiparele, realizand lucruri cu adevarat remarcabile.” – Alina Dumitrascu, avocat, autor de carte pentru copii, Cofondator Asociatie Smartastic lab.

Sunt mai fricoasa in viata de zi cu zi decat atunci cand am aparatul cu mine. Fotojurnalistul din mine este clar mai curajos.”- Ioana Moldovan, fotojurnalist.

 

Cred din toata inima in potentialul maret din sufletul fiecarui om si ma bucur cu atat mai mult cand descopar tineri, elevi sau studenti, care au pornit in cautarea maretiei din ei. Ii admir pe cei care au pornit in cautarea raspunsurilor la intrebarile fundamentale ale vietii, cautand plini de curiozitate intr-o carte, intr-o conferinta, intr-o interactiune cu un alt om. Mai mult decat atat, admir oamenii care fac posibil accesul tinerilor la oameni, locuri si contexte in care aceste raspunsuri pot sa apara. Da, te admir te tine, suflet tanar si frumos si da, va admir pe voi, BookLand ca faceti cautarile lor un strop mai usoare. Astept cu nerabdare sa ma intorc la conferintele Bookland pentru a doua oara unde promit sa aduc inspiratie, beculete aprinse si iubire de oameni.” – Andreea Orindaru, Asistent universitar, antreprenor, trainer.

“Sunt un om foarte puternic, dar si vulnerabil in acelasi timp, si am foarte mult curaj si perseverenta. Prin ceea ce sunt si prin povestea mea, mi se spune ca reusesc sa ii inspir pe ceilalti. Toti cei din jur mi-au spus ca sunt cea care vede in oameni ceea ce ei insisi inca nu au vazut. Cred ca am capacitatea de a identifica potentialul si lumina din fiecare.” Corina Puiu, Co-fondator si Director Executiv Teach for Romania.

Pe mine ma motiveaza cand vin si vad staff-ul meu si ii vad fericiti si dornici de noi provocari. Acest lucru imi da mie putere si ma provoaca sa ii invat mai multe si sa descoperim si mai multe lucruri. Cand ai o stare de tristete, mai bine nu mai vii in bucatarie!” – Joseph Hadad, maestru bucatar, fondator `Joseph by Joseph Hadad`.

 

Doresc sa deschid mintea oamenilor, sa le sculptez mentalitatea. Imi doresc din tot sufletul sa ii fac sa isi dea seama ca totul pleaca de la gandire, de la fiecare dintre ei. Schimband gandirea iti schimbi viata…”Adrian Niculescu, Speaker motivational.

 

Sufar de optimism incurabil si sunt ambitios din cale afara, ceea ce imi doresc sa vi se intample si voua.” – Marius Petrescu, Actor, Dansator, Entertainer, M.C.

 

Vin din zona economica, am terminat ASE. Am copilarit la tara, stiam ce inseamna agricultura din vazut, putin din facut. Am vazut potentialul in primul rand. Am identificat un domeniu unde nu exista concurenta locala.” – Ionel Burtea, antreprenor, fondator Abund Berry si Melarium.

Va astept la BookLand in fiecare oras, in fiecare saptamana, pentru a cunoaste oameni care au reusit. Iar baza dezvoltarii lor este CARTEA!” – Mihaela Tatu, speaker, trainer, om de televiziune.

,,Fiecare proiect a constituit pentru mine o intalnire, un prilej de a-mi incerca fortele, de a-mi cunoaste limitele, de a explora in sufletul meu, in experienta mea, de a cauta printre amintirile mele si ale celorlalti ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e pana la urma general uman.”- Maia Morgenstern, actrita de teatru si film.

 

Mi-as dori ca tinerii sa inteleaga ce citesc, astfel incat scoala sa nu fie un simplu exercitiu de memorie, ci unul capabil sa genereze solutii pentru viitor.”Ionut Rites, Autor, instructor de zbor, recordmen.

„Stiu ca suna aproape banal si ca au spus-o mii de oameni inaintea mea, insa daca ar exista o reteta pentru succes si pentru fericire nu ar putea sa inceapa decat cu asta: sa crezi in visele tale oricat de mari si de imposibil de atins ti-ar parea.”Marian Coman, scriitor si scenarist de benzi desenate.

 

Intrarea la conferinte este LIBERA!

Programul intregii saptamani il puteti gasi aici.

 

Parteneri:  Deutsche Leasing, Asevi, Ipso Agricultura, F64, Di Bas, NTT Data, IntegralEdu, ConsulTeam Expert, GMP Group, Filip Spedition, Digital Grafix Grup, Lampart, Paflora, Maleo, Tractor Proiect Comert, Nikon, Cumpana, Siveco, Magic FM, Romania Libera, Revista Cariere, Eva.ro, OrdineaZilei.ro, RIUF, IQool, edu-news.ro, UrbanKid, Didactic.ro, SuntParinte.ro, Olimpiade.ro, Academia de Studii Economice (ASE).

Despre BookLand: a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand timp de 3 ani peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului iar seria de Conferinte BookLand Evolution alaturi de platforma www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here