Un restaurant este alegerea cea mai practica pentru o nunta. Atmosfera este mai intima si personalul este mai dedicat, pentru ca dorinta generala este ca cei prezenti sa revina in acea locatie. De asemenea, este foarte rentabil, deoarece include tot ceea ce mirii au nevoie pentru o nunta, de la mobila si pana la elementele decorative. Un restaurant de nunta bun ofera toate aceste avantaje.

 

 

Sfaturi utile pentru a alege un restaurant de nunta

Fiecare restaurant este diferit. De aceea, alegerea trebuie sa fie facuta in functie de mai multe aspecte foarte importante. Este o idee buna sa fie vizitata locatia inainte, pentru ca viitorii miri sa vada daca este ceea ce sperau ei si sa afle modul in care lucrurile decurg inauntru.

 

Un restaurant de nunta care se respecta le va permite viitorilor miri sa vina sa asiste la alte nunti, pentru a-si putea face o idee despre cum va arata propria lor nunta.

 

 

Parcarea este importanta

Chiar daca este o zi dedicata in special mirilor, este foarte important ca si invitatii sa se simta bine, ceea ce va fi imposibil fara un loc de parcare suficient de mare si aflat in imediata apropiere a restaurantului. Este important sa se verifice daca locul este accesibil si daca acesta este amenajat pentru parcare, precum si distanta fata de transportul in comun si posibilitatea de a chema un taxi.

 

Fiecare restaurant are propriul loc de parcare, dar acesta poate sa nu fie suficient de mare pentru toti oaspetii, mai ales daca se afla intr-o zona aglomerata.

 

 

Spatiul este important

Sunt restaurante mici si restaurante mari, iar in functie de numarul de invitati va fi ales cel mai potrivit.  Ceea ce conteaza este ca spatiul sa fie suficient de mare pentru ca toata lumea sa se poata misca si sa poata dansa fara a incomoda pe nimeni. Este, de asemenea, bine ca mirii sa verifice toaletele, garderoba si locul in care mireasa si mirele se pot schimba sau pot da un refresh tinutei.

 

 

Modul de amenajare al locurilor

Este important sa se determine inca de la inceput cate persoane se ocupa de eveniment. Oaspetii nu vor doar sa manance, ci si sa si danseze si sa socializeze. Din acest motiv, si amenajarea locurilor este foarte importanta. In acest sens, sunt mai multe optiuni si este important sa fie alese cele mai bune.

 

Daca restaurantul este alcatuit dintr-o serie de camere mici, unii oameni se pot simti izolati in timpul mesei, fiind incapabili sa vada petrecerea sau pe alti invitati.

 

 

Meniul este si el important

Mancarea este ceea ce invitatii apreciaza cel mai mult la o nunta, pe langa muzica si mireasa. Este recomandat sa fie ales un restaurant care ofera o mare varietate de optiuni, pentru ca toti oaspetii sa fie multumiti. Unele restaurante ofera un meniu prestabilit, in timp ce altele ofera sansa de a alege ceea ce isi doresc mirii.

 

Atunci cand se alege restaurantul pentru nunta este foarte important ca fiecare cuplu sa discute clar si concis cu conducerea si cu echipa care se ocupa de organizare, pentru a lua cele mai bune decizii si pentru ca totul sa fie bine stabilit si sa nu apara surprize mai putin placute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here