Printre cele mai populare tipuri de incaltaminte ale sezonului de vara se numara si sandalele. Fie ca vorbim de cele joase sau de cele cu toc, ele pot fi integrate cu usurinta in orice tip de tinuta. Iar daca vorbim de pasionatele de fashion, acestea se gandesc deja sa isi reinnoiasca garderoba cu modelele care sunt in trend in acest an. Fie ca veti cauta in revistele de moda sau pe site-urile creatorilor internationali, cu siguranta veti regasi informatii si ponturi utile care sa va ajute sa faceti alegerile potrivite.

Daca te-ai intrebat ce tip de sandale dama sa porti la evenimentele tale, ti-am pregatit mai jos o lista cu cateva dintre cele care se poarta in 2019:

Sandale cu toc inalt si gros

Nu este de mirare ca doamnele si domnisoarele nu vor renunta sa poarte tocuri la evenimentele speciale din viata lor. Si asta pentru ca vor sa isi evidentieze silueta sau sa isi puna in evidenta feminitatea prin pantofi cu stil. Anul acesta pare ca trendul merge catre sandale dama cu toc inalt si gros, fie ca sunt din metal, lemn sau alte accesorii adaugate. Casele de moda internationale propun culorile luminoase, precum nisipiu, galben, coral si doar ocazional negru sau rosu.

Sandale dama cu sireturi sau cordon

Accesoriile si detaliile se pare ca sunt in continuare de impact atunci cand alegi o pereche de sandale. Asadar, daca v-ati orientat catre o pereche de sandale cu sireturi sau cu cordon infasurat pe picior, ati facut alegerea potrivita! Acestea pot fi colorate sau pot avea diferite imprimeuri, precum pielea de reptile sau modele florale. Le poti purta in combinatii cu rochii diafane, fuste plisate sau chiar cu jeansi si sacouri barbatesti.

Sandalele de tip gladiator sau flip-flops

Daca esti o persoana care merge destul de mult pe jos si nu poate sa stea prea multe ore pe tocuri, atunci recomandarea noastra ar fi sandalele joase, de tip gladiator. Acestea sunt o optiune perfecta pentru plimbarile de weekend sau pentru momentele in care esti in vacanta pentru ca iti ofera comoditate si confort ridicat. Daca vrei sa iesi in evidenta cu o astfel de pereche de sandale dama de piele, poti alege modele accesorizate cu pietre, catarame, margele sau pene.

Sandalele cu platforma

Pe langa faptul sunt foarte populare, ele sunt foarte indragite datorita comoditatii pe care acestea le ofera. In plus, te vei simti mult mai increzatoare datorita faptului ca vei avea avantajul de a parea mai inalta cu o astfel de pereche de sandale, dar te vei simti si extrem de confortabil.

Sandale dama albe

Incaltamintea alba s-a purtat inca din toamna si va fi in tendinte si sezonul urmator. Asadar, este obligatoriu sa ai in garderoba si o pereche de sandale albe. Sunt extrem de versatile, le poti integra in diferite tinute si, in plus, vor arata senzational pe un picior bronzat. Deci, merita incadrate in categoria must-have pentru vara!

Nu uita ca tendintele sunt doar un punct de reper, iar fiecare trebuie sa aleaga acele trenduri care i se potrivesc!

Fie ca iti doresti o pereche de sandale dama de piele cu toc sau fara toc, acum le gasesti pe toate intr-un singur loc: UrbanShoeStore!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here