NU LUATI DECIZII IN GRABA!

Deciziile dvs. sunt cam pripite. E bine să ţineţi cont de raţiune înaintea impulsurilor. Relaţiile cu ceilalţi par tensionate, poate pentru că forţaţi nota în anumite privinţe. Este necesara o masura de siguranta in plus!

GOANA DUPA PROFIT

Încercaţi să lăsaţi o impresie bună prietenilor şi persoanelor  influente, dar, dacă faceţi lucrul acesta pentru a obţine un avantaj material, nu veţi avea câştig de cauză.Orice fel de distracţie e benefică pentru dvs., fie că mergeţi cu persoana iubită, fie cu prietenii.

POSIBIL CONFLICT!

Vă recomandăm să vă măsuraţi cuvintele pentru a nu ajunge la un conflict. Ziua se încheie cum nu se poate mai bine, cu o întâlnire cel puţin „interesantă”. Nu uitaţi să mulţumiţi celui care a făcut posibil fericitul eveniment.

 

MOMENTE TENSIONATE

Visaţi astăzi şi lăsaţi multe lucruri să se rezolve de la sine. Nu vă lăsaţi indus în eroare de un prieten. Încercaţi să clarificaţi şi să rezolvaţi cu calm orice neînţelegerile ce se ivesc.Veţi depăşi împreună momentele tensionate.

NU E MOMENTUL SA RISCATI!

Dimineaţa s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă. Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare! Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi să pierdeţi bani.Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât. Aveţi de rezolvat tot felul de chestiuni care nu vă privesc direct.

)

GANDURI FRUMOASE

Nu vă lăsaţi pradă tentaţiilor! Colegii, şi mai ales partenerul de viaţă vă apreciază gândurile frumoase şi ideile. Vă recomandăm să profitaţi de sprijinul oferit de un colaborator. Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să acordaţi mai multă atenţie familiei

TRANZACTII INSPIRATE!

Familia şi persoanele cu probleme din anturaj revin în atenţia ds. Tranzacţiile cu o rudă pot fi soluţionate în bună măsură. Fiţi discreţi cu proiectele dvs. Visele din noaptea trecută nu vă dau pace. Dar nu aveţi de ce să vă impacientaţi, astrele vă sunt favorabile în această zi, aşa că puteţi să priviţi încrezător.

MALEABIL

Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi că rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajutăsă le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfatul. Vă plictisiţi şi vi se pare că ziua nu se mai termină.

NU VA PUTETI BAZA PE CASTIG!

Vă vedeţi cu o cunoştinţă pe care nu aţi întâlnit-o de mult timp, posibil o femeie. Aflaţi că un prieten are probleme financiare şi decideţi să-i acordaţi sprijinulNu prea vă aflaţi în apele dvs. Este poate momentul în care veţi conştientiza că nimic nu este sigur, atât timp cât nu există certitudinea unui câştig în viitor.

 

TEMPERATI-VA OPTIMISMUL!

Optimismul nu este punctul dvs. forte astăzi. Încercaţi să faceţi haz de necaz în loc să vă bosumflaţi când ceilalţi se amuză pe seama dvs. Sinceritatea este recomandată.Aţi făcut cam multe excese în ultimul timp şi ar fi indicat să vă mai menajaţi.

NU STII DE UNDE SARE IEPURELE!

Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi.Nu acceptaţi sfaturi şi nici macar  nu aveţi răbdarea să le ascultaţi. Copiii vă creează astăzi unele necazuri.

CRESTETI IN OCHII SEFILOR

Interesul pentru situaţiile cu care vă confruntaţi la serviciu va fi foarte mare, iar eforturile dvs. îi vor impresiona în mod plăcut pe superiorii ierarhici.Mare grijă cu banii! Fiţi foarte atent ca tot ceea ce câştigaţi să nu pierdeţi.

ZODIE FAVORIZATA-LEU

 

SANSE DE CASTIG!

Farmecul personal vă va permite să faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus. Vi se vor face complimente. Astrele v-au pregătit surprize plăcute în plan material.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here