INTAMPINAT CU OSTILITATE

Observati cu regret ca demersurile dumneavoastra sunt respinse energic fara a fi macar analizate.Pur si simplu  nu se doreste o buna colaborare si orice ati propune ar fi refuzat/Poate e momentul sa formati alta echipa!

 

SE LIMPEZESC APELE

Incet, incet lucrurile incep sa se aseze si sa se apropie de cursul firesc!Perioada care tocmai a trecut va aratat ce rau e cand totum e programat! Din fericire, aceasta etapa neplacuta  a trecut!

SCHIMBARI MAJORE

O intalnire neprogramata provoaca schimbari importante in programul dv. Este posibil sa va certati cu cei care asteapta sa dati cel putin un telefon pentru a anunta modificarile. Din nou conflicte.Vestile pe care le primiti de dimineata se refera la noi posibilitati de castig, numai ca inca nu sunteti pe deplin refacut.

VESTI BUNE

Vestile pe care le primiti de dimineata se refera la noi posibilitati de castig, numai ca inca nu sunteti pe deplin refacut. Unii nativi mai au nevoie de o mica pauza si de un nou set de analize.

 

O NOUA SANSA

La serviciu, sefii va ofera o sansa de promovare, dar asta va inspaimanta pentru ca presupune noi responsabilitati si sarcini pe care nu sunteti sigur ca le puteti onora.Fiti sigur ca puteti! Nu trebuie sa va fie teama!

OFERTA FINANCIARA

Sunteti atras intr-un joc financiar care comporta si ceva riscuri! Puteti sa castigati, dar puteti la fel de bine si sa pierdeti! Totul e sa urmariti cu mare atentie cum evolueaza lucrurile!

E TIMPUL SA VA ORGANIZATI!

Astăzi sunteţi şi mai împrăştiat ca de obicei, aşa încât nu este cazul să vă implicaţi în activităţi mai deosebite. Aţi putea acorda mai multă atenţie celor care au nevoie de dvs.

CINE STIE CASTIGA!

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o multime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai ca iti clarifica anumite nelamuriri, dar iti ofera dintr-o data mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final.

SHIMBARI ENERVANTE!

Survin numeroase schimbări în program, deci nu este indicat să vă faceţi un plan strict. E bine sa va asteptati oricand la modificari de ultima ora! S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu.

BANII PROMISI INTARZIE SA APARA!

S-ar putea să nu intraţi nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiţi zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult vă poate afecta relaţiile sentimentale.Totul e sa ramaneti optimist!

S-AU ADUNAT MULTE SARCINI!

Aveţi atât de multe probleme de rezolvat, de unul singur, încât nu este de mirare că nervozitatea dvs. este maximă. Găsiţi ajutor la cine aţi mai găsit şi până acum. Nu începeţi proiecte noi pentru că aveţi tendinţa să acţionaţi superficial şi compromiteţi totul.

EVITATI DISPUTELE!

 Faceţi din orice nimic subiectul unor controverse ce vor dura la nesfârşit, dacă nu vă abţineţi să conversaţi în continuare. Nimic nu ti se ofera de-a gata pe tava, e nevoie de efort, de timp investit, de energie consumata, dar norocul tau e ca ai toate aceste resurse .

ZODIE FAVORIZATA-TAUR

SATISFACTII MAJORE

Puteti sa incepeti o afacere sau sa va faceti planuri cu privire la o investitie pe termen lung. Prietenii si partenerul de viata va sustin. Va sfatuim sa evitati speculatiile. Aveti rabdare! Satisfactiile vor aparea curand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here